Lélek Sztárok

Vastag Csaba az esküvője körüli botrányról: „Ha akár csak egy haragos szülő közeledni kezdett a gyerekéhez, már megérte”

A Nyerő Páros egyik adásában derült ki, hogy az énekes édesapja nem volt jelen a fia nagy napján.

A pár azt mondja, hetekre beköltözni egy valóságshowba igen rendhagyó élethelyzet, ami olykor meglepő dolgokat szül. Nem tervezték ők ilyen mélyen beavatni a nézőket a körülöttük lévő konfliktusokba: Csaba zűrös múltjába és Evelin hajdani bántalmazó kapcsolatába, de a forgatás izgalmának hatására megnyíltak, és a beszélgetésekben felszínre kerültek a legnagyobb problémáik is.

Nem volt kellemes például a szüleimmel kapcsolatos feszültségeket bevinni a műsorba, és nem is akarok már többet erről beszélni, de ha ennek hatására akár csak egy haragos szülő közeledni kezdett a gyerekéhez, már megérte. Ugyanez a helyzet az önpusztító élettel is. Igen, az is az életem része volt, és a függőség nyilván nem múlik el nyomtalanul. Nem számít, ha tegnap hibáztunk, ha már úton vagyunk afelé, hogy jobb emberré váljunk” – magyarázza Csaba.

A Nyerő Párosban sok titok derült ki róluk

További részletekért keresd a Meglepetés magazin aktuális számát az újságárusoknál. Eheti interjúnkban Csaba még többet árul el a házasságáról és az is kiderül, Evelin mivel szelídítette meg az ország macsóját!

Fotó: RTL

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete