Lélek Sztárok

Nyuszifül és hímes tojás: Szandi csibés dekorációval, Borbás Marcsi saját barkával készül a Húsvétra

A húsvétot a hírességek is nagyon várják: van, aki szigorúan követi a hagyományokat, más nyuszinak öltözve, játékosan ünnepel a gyerekeivel. Belestünk az otthonukba, hogyan készülnek a vendégek fogadására Budapesttől Hollywoodig.

Szandi

Az énekesnő mindig saját készítésű húsvéti figurákkal díszíti fel a békásmegyeri házukat, hosszú évek alatt gyűjtött össze ennyi tojást és kiscsibét. Annak idején a gyerekekkel, Blankával, Domonkossal és Csabussal együtt készültek az ünnepre. A gyerekek felnőttek, de a kezük munkáját dicsérő dekoráció örök emlék maradt.

Judy

Nyuszi ül a fűben… – szól a dalocska, amit mindenki énekelt gyerekként, és ami megihlette egy kép erejéig Judyt és lányát, Maját: gyorsan letelepedtek a réten a hatalmas tapsifüles mellé. A tavaly elvált 49 éves énekesnőt egyre többet lehet mosolyogni látni, mióta ismét rátalált a szerelem a jóképű Krisztián személyében. 12 éves kislánya pedig kész nő lett.

Borbás Marcsi

A népszerű műsorvezető nemcsak a sütéshez-főzéshez ért, a lakásdekorálás is a kedvenc időtöltése közé tartozik. Marcsi a hagyományok szerint, a kertjéből szedett barkával és színes tojásokkal díszíti fel az őrségi házát.

Reese Witherspoon

Hollywood egyik legviccesebb sztárjának a Doktor Szöszit is alakító színésznőt tartják. Annyira szereti a bolondozást, hogy a kedvenc kutyusát sem hagyja ki a húsvéti beöltözésből: a megszeppent eb először nem értette, mit keres a fején egy hatalmas nyuszifül. Még szerencse, hogy a francia bulldogok játékosak.

Sylvester Stallone

A Rocky és Rambo filmek sztárjánál nőuralom van! Gyönyörű feleségével, Jenniferrel három lányt nevelnek. Stallone otthon kezes bárány, mindig az történik, amit a hölgyek szeretnének. A híres édesapa először nem akarta feltenni a húsvéti nyuszifület, de a gyerekek addig erősködtek, amíg beadta a derekát. Ilyen egy nyúlszívű akcióhős.

Fotó: Instagram, Olajos Piroska

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete