Sztár

Bor, mámor, szerelem: váratlan fordulatokat ígér a sorozat új évada

Még több bonyodalommal és érzelemmel folytatódik a Bor, mámor, szerelem második évada.

Még több bonyodalommal és érzelemmel folytatódik a Bor, mámor, szerelem: a második évad új epizódjai minden hétköznap 19:45-kor láthatók a Dunán. A szlovák sikersorozat női főszereplőjének hangját kölcsönző Györfi Laura a Duna Nyár 24 című műsorában mesélt karakteréről és arról, mi várható a folytatásban.

Új szereplők, új konfliktusok

A cselekmény bonyolódik és egyre több szereplő tűnik fel, a történet követhetőségét azonban nagyban segíti, hogy a korábbi szereplők szinkronhangjai nem változtak. A női főszereplő, a szlovák borászat örökösnője, Nina Dolinska hangját továbbra is Györfi Laura kölcsönzi. A szinkronszínész a Duna Nyár 24 című műsorában beszélt a karakterhez fűződő viszonyáról.

„Érdekes sorozatszereplőt szinkronizálni, hiszen ilyenkor jobban nyomon követhető a karakterfejlődés, mint egy másfél órás játékfilmben. Ninával – akinek a hangomat kölcsönzöm – az első perctől kezdve könnyű dolgom volt, mert hamar ráéreztem, mi áll jól neki” – kezdte Györfi Laura a Duna nyári magazinjának vendégeként.

A szinkronszínész hozzátette, édesanyja az egyik legnagyobb hazai rajongója a Bor, mámor, szerelem című sorozatnak, de ezzel nincs egyedül: amikor felismerik a hangját, gyakran megállítják őt, hogy megkérdezzék, hogyan folytatódik tovább a sorozat.

„Természetesen ezt nem árulhatom el, de izgalmak bőven lesznek a második évadban is, érdemes lesz nézni” – fűzte hozzá Nina Dolinska magyar hangja.

Fotó: MTVA