Címlapsztori Sztár

Fülig szerelmes 17 évvel fiatalabb barátnőjébe Joshi Bharat: „Házasság nélkül is örökre összetartozunk”

Meglátni és megszeretni. Ezt érezték az első találkozásukon. Az indiai származású műsorvezető és a színésznő hat hónapja alkot egy párt. Ők a jó példa arra, hogy a szerelem nem korhoz kötött, a szívünket érdemes mindig nyitva tartani.

Közös életük első nyaralásáról néhány nappal ezelőtt tértek haza.

„Csodásan éreztük magunkat Spanyolországban. Costa Braván és Barcelonában üdültünk. Szerencsénk volt, a reptéri káoszból kimaradtunk, csak kicsit késett a gépünk. A szabadságunk jobban nem is sikerülhetett volna. Egyszer sem fordult meg a fejünkben, hogy bárcsak ne lenne mellettünk a másik” – mondja nevetve Joshi Bharat. A pár július 22-én ünnepelte megismerkedésük hatodik hónapját, s a számukra jeles dátumról sem feledkeztek meg.

Bharattól kaptam egy szép ruhát, én pedig egy inggel leptem meg őt” – árulja el Kiss Virág. A színésznő és a médiaszemélyiség Joshi rádiós műsorában ismerkedett meg egymással. „Hétfő esténként van egy beszélgetős műsorom a Rádió Bézsben. A női lélek érdekel, egyik vendégemnek hívtam meg Virágot, és rögtön közös hullámhosszra kerültünk. Hamar kiderült számunkra, hogy azonos az értékrendünk, az érdeklődésünk, és összetartozunk.”

Mélypont után találtak egymásra

A színésznő szereti Bharat műveltségét, sokoldalúságát és az illatát. „Ez utóbbi számomra nagyon fontos. Mielőtt beleszerettem, beleszagoltam a bőrébe” – árulja el viccesen Virág. Bharat pedig az mondja, vonzó számára a kedvese fanyar humora, ami ugyan az első találkozásukon még nem derült ki, de azóta gyakorta tapasztalja.

„Virág külseje és belső tulajdonságai megfogtak, a kivételes humorát pedig bónusznak tekintem” – teszi hozzá Joshi.

Nem élnek együtt, de nagyon közel laknak egymáshoz. „Mindennap találkozunk, ezért akár úgy is érezhetjük, hogy egy fedél alatt lakunk. A kapcsolatunkat házasság nélkül is örökre tervezzük” – jelenti ki Bharat, aki két évvel ezelőtt még lelki mélyponton volt. A válása és a televíziós műsora megszűnése után akkoriban úgy érezte, magára maradt.

„Szerencsére ez már a múlt. Egy év kellett, hogy helyére kerüljenek bennem a dolgok, és kijöjjek a lelki mélypontról. Tudom, hogy az életemnek az a szakasza egy fontos tanítás volt, aminek később veszem majd hasznát. Azt is érzem, hogy jön még egy izgalmas fejezet az életemben. Most épp a kapujában állok. Virággal nagyon boldogok vagyunk, megtaláltuk a szerelmet” – mondja a 69 éves férfi.

Tengerparton nyaraltak

Nagybetűs nőnek érzi magát

A kapcsolatuk azért is jó minta, mert azt bizonyítja, hogy ötven év felett vagy akár nyugdíjasként sem szabad feladni a reményt, az igazi társ bármikor betoppanhat az életünkbe, csak nyitott szívvel kell lenni. „Egyszer már voltam férjnél. Az első házasságom nem úgy sikerült, ahogy fiatalon elterveztem, ezért elváltam – meséli Virág. – Bharat számomra a tökéletes társ, mellette nagybetűs nőnek érzem magam. Szerintem hagyni kell a férfit férfinak lenni, és akkor nincs gond a kapcsolatban.”

A köztük lévő 17 évvel sem foglalkoznak. „A XXI. században már nem téma a nagyobb korkülönbség, a külvilág véleményével nem foglalkozunk, számunkra a közösen megélt pillanatok a fontosak. Sokat beszélgetünk, sétálunk a Duna-parton, szombat délelőttönként pedig együtt megyünk a Bosnyák téri piacra. Szívesen vásárolunk kofáktól, idős néniktől, vidéki őstermelőktől. Bharat vegetáriánus, én eszem húst, de ezen nem veszünk össze. Bharat szeret sütni is. Pogácsát, kenyeret, kalácsot, mikor mihez van kedve” – meséli Virág.

Indiába akarnak elutazni

A pár nem vágyik közös gyerekre. „Mi szabadon élünk egymással, és ezt szeretnénk sokáig élvezni” – mondogatják. Joshinak az első házasságából két lánya született, Szávitri (39 éves) és Shila (30 éves). A kisebbik gyermeke vele lakik.

„A lányaim is kedvelik Virágot. Családi programjaink is szoktak lenni. Például ma délután négyesben megyünk fagyizni” – árulja el a műsorvezető, aki nagyon örül, hogy a gyerekei is elfogadták az új szerelmét. Közös tervek is vannak.

„Rég jártam Indiában. Szeretném Virágnak megmutatni a szülőföldemet és a családtagokkal megismertetni. Édesanyám 12 évvel ezelőtt meghalt, de él még egy bátyám, rokonaim, unokatestvérek, akik szívesen látnának minket vendégül. Biztos vagyok benne, hogy egy tányér levest mindenkinél kapnánk. Szerintem a szülővárosom, Ahmedabad meglátogatása is nagy hatással lenne ránk. Fél éve vagyunk együtt, de már most úgy érezzük, mintha mindig összetartoztunk volna.”

Fotó: Schumy Csaba, privát