Riport

„Gyesre mentem, hogy ne csak a saját gyerekeimnek főzzek”

Pethő Dániel színésznek készült, ám a világot jelentő deszkák helyett inkább fakanalat ragadott. A fiatal apukának gyerekei adták az inspirációt, hogy leendő gourmet-knak készítsen bébiételeket.
bébiétel bébihordozó bioalapanyagok borvacsora főzés gourmet gyes pethő balázs pethő dániel ványik dóra

Dániel bébihordozóval érkezik az interjúra, a 9 hónapos Koppány vidáman játszik egy kanállal – mi mással? –, míg apukája válaszol a kérdésekre. Nem először van gyesen; a ma már négyéves Lilivel is ő volt otthon, amíg az anyuka visszatért a kórházba gyógyítani. Akkortájt jött az ötlet, hogy talán más szülők is szívesen adnának olyan bébiételt a gyereküknek, amit frissen főztek bioalapanyagokból és különleges ízekkel.

Folytatás a Meglepetés magazinban!