Címlapsztori Sztárok

Hunyadi Donatella: „Nem akarok édesanyámon élősködni, a mamahotel számomra nem vonzó”

Kiszel Tünde büszke lehet egy szem lányára, Donatellára. A fiatal hölgy bebizonyította, hogy sikerült kilépnie az édesanyja árnyékából. Nem volt könnyű út, de szorgalommal és kitartással elérte.

Éveken át bombázták a különböző tévécsatornák, hogy szerepeljen valamelyik műsorukban, de Donatella várt a megfelelő alkalomra, az igazi lehetőségre.

„Nem akartam könnyed celebműsorokban bohóckodni, ezért sokszor mondtam nemet az olcsón szerzett hírnévre. Valós produktummal szerettem volna kiállni a közönség elé. Szerintem a Dancing with the Starsszal ez sikerült, hiszen hétről hétre kell bizonyítani” – mondja Hunyadi Donatella. A 22 éves lány céltudatossága irigylésre méltó. Szép lassan építi fel a karrierjét, és még sokra viheti. „Hiszek abban, hogy a befektetett energia megtérül, lépésről lépésre érhetjük el az álmainkat.”

Színészetet is tanult

Donatella úgy érzi, a közönség rövid idő alatt megszerette, és már nem egy híres ember tartozékaként említik őt, hanem saját jogán.

Édesanyja, Kiszel Tünde egyedül nevelte fel

„Hálás vagyok az édesanyámnak, hogy taníttatott. Egyedül nevelt fel, mégsem sajnálta az időt és a pénzt arra, hogy nekem a legjobb legyen. Gyerekkoromtól sokféle lehetőséget megmutatott, és én választhattam ki, hogy számomra mi a leg­érdekesebb. Zongorázni és énekelni tanultam, beíratott Földessy Margit színitanodájába, klasszikus balettre és akrobatikus rock and rollra jártam, modellkedtem, többféle művészeti ágat kipróbálhattam. Végül idén májusban klasszikus előadóművészi diplomát szereztem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. A táncos műsor után pedig újra beülök az iskolapadba, mert a mesterszakot is el akarom végezni.”

Donatellának gyönyörű hangja van, énekesnőként képzeli el a jövőjét. „Fontos célom, hogy csak minőségi dolgokhoz adjam a nevemet. A modellkedést hobbiból csinálom, még mindig szeretem, de számomra nem kielégítő, hogy csak fotózásokon vegyek részt, és divatos ruhákat mutassak be. Azon dolgozom, hogy megteremtsem a saját egzisztenciámat, az önálló életemet. Nem akarok édesanyámon élősködni, a mamahotel számomra nem vonzó” – mondja az ifjú hölgy, aki már csak elvétve éjszakázik az anyukájánál.

Művész akar lenni, nem celeb

„Édesanyám meghagyta a gyerekszobámat, de már csak ritkán alszom otthon. Esetleg olyankor, amikor lelkizni szeretnék vele. Nekem ő a legjobb barátnőm. Sajnálom, hogy az emberek félreismerték az édesanyámat. Sokszor bántották, olyanok bírálták, akik személyesen sosem találkoztak vele. Jószívű, kedves és elfogadó nő, nem bántana másokat. Szerintem ott rontotta el, amikor elvállalt olyan bulvár televíziós műsorokat, amikben nem kellett volna szerepelnie. Nem ítélem el ezért, hiszen neki nem volt segítsége, nem tudott kitől tanácsot kérni. Az édesanyja tanítónő volt, az édesapja orvosprofesszor, civil foglalkozású, hétköznapi emberek, nem volt rálátásuk a szórakoztatóipar és a média működésére, a buktatókra. Az én utam ilyen szempontból könnyebb, gyerekkoromtól részese vagyok ennek a világnak. Régebben anyukám sokszor vitt magával tévéfelvételekre, különböző rendezvényekre. Felnőttként már tudom, hogy nem minden felkérésre szabad igent mondani, mert úgy nagyon könnyen elértéktelenedik az ember.”

A modellkedés már csak hobbi számára

Dinivel nagyon jó barátok

Donatella csonka családban nőtt fel. Édesapjára nem igazán számíthat. „Gyerekkoromban nem keresett, csak pár évvel ezelőtt vettük fel a kapcsolatot. Telefonon szoktunk beszélni, személyesen ritkán találkozunk. Az apám egy kedves ismerős, nem több. Az édesanyám és a keresztanyám, Csilla neveltek fel. Erős nők, én is az lettem. Talán még erősebb is, mint ők. Sírni nem szoktam, vagy csak ritkán” – árulja el őszintén.

A gyönyörű lány jelenleg szingli, semmi nem igaz azokból a hírekből, hogy a táncpartnerével, Bődi Dénessel szerelmesek.

„Az elmúlt hetekben mindennap együtt voltunk, próbáltunk. Megkedveltük egymást, jó barátok lettünk, de ennél többet nem kell beleképzelni a kapcsolatunkba. Biztos vagyok benne, hogy a műsor után is barátok maradunk.”

Donatella azt mondja, nem könnyű normális értékrendű srácokkal ismerkednie. „Az internetes társkeresés nem vonz, diszkóban sem ismerkedem. Nem sürgetem a szerelmet. Van még időm megtalálni életem párját. Hiszek a sorsszerűségben, vagyis eljön majd az a fiú, akit az égiek szánnak nekem.”

Szeretne férjhez menni és gyerekeket szülni. Persze ez csak a távoli jövő. „Mindig vágytam arra, hogy testvérem legyen. Nem adatott meg, éppen ezért én legalább két gyerekkel tervezek.”

A világra nyitott lány, mégis bizonyos dolgokban konzervatív értékeket képvisel. „Hiszek a házasságban. Klasszikus, hófehér menyasszonyi ruhában szeretnék az esküvőmön megjelenni. Arra vágyom, hogy a férjem a legjobb barátom is legyen. A kiegyensúlyozott élet és a család a legfőbb célom.”

Kifutóra termett szépség

Annak idején Kajdi Csaba fedezte fel. „Cyla javaslatára kezdtem el modellkedni 14 évesen. Sokáig ő volt a menedzserem. Nagy fantáziát látott bennem, és ő tanácsolta a külföldi karriert. De nekem nem volt kedvem kint élni az anorexiás és depressziós modellek között. Nem minden a jó fizetés és a pénz. Örülök, hogy továbbtanultam, és egyetemi diplomám lett” – mondja Donatella.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete