Címlapsztori Sztárok

Szeptemberre várja babáját Patai Anna: „Olyan boldog vagyok, hogy anyuka leszek!”

A szemünk láttára cseperedett fel a Megasztárban feltűnt kislány, Patai Anna, aki hamarosan édesanya lesz. A várandós énekesnő élete legörömtelibb hónapjait éli.

A negyedik hónapban járó énekesnő szep­temberre várja kisbabája érkezését. „Egyelőre nagyon jól viselem a várandósságot. Szerencsére a rosszullétek is csak ritkán törtek rám, könnyedén átlendültem a nehezebb napokon. Úgy tervezem, hogy szinte a szülésig dolgozni fogok, már most telik be a naptáram tavaszi és nyári fellépésekkel” – árulja el a 24 éves Patai Anna, aki a gimnáziumi osztálytársához, Bencéhez ment feleségül tavaly ősszel.

A férje elkíséri a fellépésekre

„Nyolc közösen töltött év után házasodtunk össze, és mindketten fiatalon akartunk szülőkké válni. Nagyon örülünk, hogy ez az álmunk hamarosan valóság lesz. Várakozással teli hónapokat élünk át.”

Anna felvette a férje vezetéknevét, így a hivatalos dokumentumokon Pallus-Patai Annaként szerepel.

„Tudom, hogy a mai fiatal lányok általában megtartják a saját családi nevüket, de én fontosnak éreztem felvenni a férjem vezetéknevét, ezzel is jelzem felé az összetartozásunkat.” A 24 éves Bence jelenleg gázszerelő. Viszonylag ritka, hogy egy művészi beállítottságú ember más szakmából válasszon magának párt, de az énekesnő szerint kitűnően működik a házasságuk. „Amikor megismerkedtem Bencével, én már színházakban játszottam és koncerteztem is, tehát pontosan tudta, hogy az időbeosztásom és az életvitelem kissé sűrű. Például esténként vagy hétvégenként sokszor koncertezem vagy színházban játszom. A férjemet ez nem zavarja, sőt mindig elkísér a fellépéseimre. Mindenben támogat, számíthatok rá. Szeret velem jönni, és én is nagyon szeretem, amikor együtt vagyunk.”

Anna vékony alkat, még nem látszik rajta a várandósság

Apás szülésre készülnek

A házaspár már eldöntötte, hogy a szülőszobában az édesapán, Bencén kívül Anna édesanyja is jelen lesz.

„A férjemmel megbeszéltük, hogy támogatni fog a szülésnél. Boldoggá tesz, hogy ő is részese kíván lenni életem egyik legszebb pillanatának. Sok férfi tart az apás szüléstől, de szerintem érzelmileg inkább erősíti a kapcsolatot. Anyukám jelenléte is biztonságot fog adni a szülőszobában, hiszen ő már három gyermeket szült.”

A leendő baba nemét még nem tudják, de abban már biztosak, hogy szeretnének neki egy kistesót.

„A legutóbbi ultrahangvizsgálaton a magzat keresztbe tette a lábát, így a lényeg nem látszott. Az egész család most azon izgul, hogy kisfiunk vagy kislányunk születik-e. Részünkről teljesen mindegy, csak egészséges legyen. Egyébként nekem két nővérem van, a férjemnek egy bátyja, ezért azt tervezzük, hogy a gyerekünknek is legyen majd kistestvére. A születendő babák között pedig nem szeretnék túl nagy korkülönbséget.”

A fiatal házaspár tudatosan tervezi az életét, és tulajdonképpen minden készen áll a kis jövevény érkezésére. „Kertvárosban lakunk, egy szép házban. A babánknak lesz külön gyerekszobája, néhány bútort, komódot, pelenkázót már meg is vásároltunk. Csak a ruhák, cipők, rugdalózók beszerzését hagyjuk későbbre, amikor már tudjuk az újszülött nemét” – árulja el a  kismama. A baba nevéről sem döntöttek még, de mint megtudom, akár bibliai eredetű keresztnév is szóba jöhet.

Fagylaltot kíván sült krumplival

Annán egyelőre nem látszik az áldott állapot. Pici hasa van, szinte fel sem tűnik. „Vékony lány vagyok, nem hízok, pedig szeretek enni, és mindenféle furcsaságot megkívánok. Például kovászos uborkát erős sajtos csipsszel vagy fagylaltot sült krumplival” – meséli nevetve. Jó látni, hogy a Megasztárban tízéves kislányként megismert énekesnő mostanra érett gondolkodású feleség és kismama lett.

„Gyerekként kerültem be a felnőttek világába. Szerencsésnek tartom magam, mert olyan kiváló színészekkel játszottam együtt, mint Kovács Patrícia, Gergely Róbert és Törőcsik Mari. A néhai színésznő megengedte, hogy Mari néninek szólítsam. Az Egy nyári éj mosolya című darabban szerepeltünk együtt. Nem­csak a színpadon, de az életben is úgy viselkedett velem, mintha a nagymamám lett volna. Kedves volt, és hasznos tanácsokkal látott el. Sokat tanultam tőle. Az érettebb gondolkodásom annak is köszönhető, hogy már kis koromban fantasztikus felnőttek vettek körül.”

Fotó: privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete