Címlapsztori Sztár

Az adrenalinfüggő, az extrovertált és a munkanélküli: ezért vállalták a Sztárboxot a legszebb celebnők

Nyolc nő feszül egymásnak a Sztárbox hamarosan induló, új évadában. Vajon miért vállalják a kifejezetten szép arcú lányok és családanyák, hogy kékre-zöldre püföltetik magukat a ringben? Megpróbáltuk kideríteni az indítékokat.

Pap Dorci: A rajongótáborát bővíti

A csinos lány az Exatlon Hungary sportműsorban tűnt fel négy évvel ezelőtt. Az extrém­sportok nem állnak távol tőle, így nem meglepő, hogy a bokszot is bevállalta. Dorcinak az Instagramon közel 250 ezer követője van, érdekes tartalmakat kell feltöltenie ahhoz, hogy elkápráztassa a rajongótáborát. A pehelysúlycsoportban induló lánynak először Schóbert Larával kell megküzdenie a győzelemért. Feltehetően rendszeresen posztol majd a bokszedzésekről, így generál újabb követőket.

Schóbert Lara: A figyelemhez szokott gyerek

A 20 éves szépség a sztárvilágba született bele. Édesanyja, Rubint Réka és édesapja, Schóbert Norbert révén már pólyásként a médiában szerepelt. Tisztában van a hírnév árnyoldalával, a kritikák kereszttüzében él. Úgyis mondhatnánk, megedződött, mire felnőtt lett. Nem érdekli, hogy mit beszélnek róla az emberek. Lara sportos lány, igazi adrenalinfüggő, emellett a bizonyítási vágy is hajtja. Nem akar a szülei árnyékában lenni. Mivel jólétben él, nem a pénz motiválja, kihívásként tekint a szeptember 1-jén induló versenyre.

Földes Eszter: Az egyedülálló anyuka

A 37 éves színésznő a válása óta egyedül neveli kisfiát. A hatéves Álmos szeptemberben kezdi az első osztályt, és tudjuk jól, manapság milyen sokba kerül a beiskoláztatás. Ráadásul Földes Eszter elsősorban színházban játszik, a pénzszűkében lévő hazai teátrumok pedig nem arról híresek, hogy magas fizetést adnak a művészeknek. A Szekszárdon született színésznő gyerekkorában tornázott és táncolt, így minden bizonnyal a mozgáskoordinációja még most is kiváló. Véleményünk szerint anyagi okok miatt vállalta el ezt a műsort.

Lola: A munkanélküli híresség

A Korsós Judit néven született egykori tinisztár augusztusban töltötte be a 36. évét. A 2000-es években készült dalai mára megkoptak, nem lettek örökzöld slágerek. Az elmúlt négy évben a közszolgálati csatornánál műsorvezetőként dolgozott, de idén felmondtak neki. „Ha őszinte akarok lenni, a Petőfi TV-től engem kirúgtak, ezt nem lehet szebben mondani” – nyilatkozta. Lola karrierje néhány hónappal ezelőtt légüres térbe került. Kapóra jött neki az RTL ajánlata. Az énekesnő feltehetően milliókat keres ezzel a szerepléssel, így anyagi gondjai egy ideig ismét nem lesznek.

Tóth-Hódi Pamela: Celebnek lenni kifizetődő

Berki Krisztián oldalbordájaként került a reflektorfénybe 2012-ben. A gyömrői Tószépe verseny nyertese pedig rájött, hogy jól fizet a celeblét. Miután Berkivel szakított, már saját jogán kezdett szerepelni a különböző tévéműsorokban. A listát nézve Pamela nem válogat, főzőshow-ban (Konyhafőnök VIP) éppúgy részt vett, mint zenés műsorban (Nagy Duett), de a kritikán aluli Ezek megőrültek!-ben is boldogan szerepelt. A Sztárbox egy újabb állomás az extrovertált, kétgyermekes édesanya számára, a neve idén sem fakul ki a celebvilágból.

Dér Heni: Újrapozícionálja a karrierjét

A kétgyermekes édesanya a műsor igazi kakukktojása. Az énekesnő egy hároméves és egy egyéves gyerekről gondoskodik, így hát fogalmunk nincs, hogyan tud majd elszabadulni a kicsik mellől az edzésekre és a vasárnap esti versenyekre. A 38 éves sztármaminak utoljára három évvel ezelőtt jelent meg önálló dala, de az sem lett kirobbanó siker. A 2003-as Megasztárban feltűnt Dér Heni megpróbálja újrapozícionálni a karrierjét. Szüksége van a tévés jelenlétre ahhoz, hogy a csillaga ismét ragyogjon a sztárvilágban.

Nemazalány: Ismét pénz áll a házhoz

A 26 éves Halastyák Fanni (Nemazalány) a YouTube-ra feltöltött videóinak köszönheti, hogy a fiatalok megismerték a zenéjét. Később túl szűkösnek bizonyult számára az a fajta ismertség, ezért két évvel ezelőtt már nagyobb közönség előtt, az Ázsia Expresszben is elvállalt egy szereplést az akkori párjával, Armanddal. A kalandreality-t megnyerték, és a győzelemért 10 millió forintot kaptak. Úgy látszik, a pénz mostanra elfogyott, mert az erős fizikumúnak nem nevezhető Fanni simán elvállalta az idei Sztárboxot. Kíváncsian várjuk, hogyan teljesít majd a meccsen, mert az Ázsia Expresszben folyton panaszkodott, alig bírta megcsinálni a nehezebb feladatokat.

Sápi Vivi: Agresszivitást látott otthon

Légiutas-kísérőből lett TikTok sztár. Az idei évben a 17. legértékesebb influenszernek számít a hazai celeblistán. Pénztermelő képességéhez nem fér kétség, 800 ezren követik a platformján, világmárkák is szívesen hirdetnek vele. Vivi még egyszer sem próbálta ki magát a küzdősportokban, ennek ellenére bevállalta a bokszot. Azt mondja, minden egyes ütés arra fogja motiválni, hogy még többet tanuljon. Szülei kiskorában elváltak, édesapja ivott, és emiatt a férfi sokszor viselkedett agresszívan. A benne lévő érzelmi feszültséget a ringben szeretné kiadni.

Fotó: RTL