Divat

Állítsa meg az időt: öt évvel fiatalabbnak látszik, ha kipróbálja az örök fiatalság gyümölcsét

Próbáljunk minél többet nevetni, minél nagyobb beleéléssel. Ugyanis ilyenkor megemelkedik a pulzusunk, ez segíti a véráramlást, és nemhogy ráncaink nem lesznek, hanem simább lesz a bőrünk!

Arctorna a feszes nyakért

A petyhüdt bőr, a toka mindenki ellensége, pedig egy néhány reggeli gyakorlattal könnyen eltüntethetjük! Tátsuk nagyra a szánkat, mondjuk ki hosszan az „Á”-t, majd dugjuk ki a nyelvünket. Ezzel próbáljuk megérinteni az állunkat, a szemünket nyissuk tágra. Tartsuk 5 másodpercig, lazítsunk, majd ismételjük meg négyszer.

Fiatalon egy (szem)pillantás alatt

A szempillánkat nemcsak azért kell ápolni, hogy égig érőek és dúsak legyenek, hanem a friss megjelenés miatt is. Hiszen, ha a pillák rövidek és fakók, akkor fáradtabbnak tűnünk. Viszont ma már kifejezetten erre a területre való, speciális termékeket is lehet kapni, amelyek segítségével egy rövid kúra után élettel teli lesz a tekintetünk!

Korfaló pohárkrém

Egy desszert, ami megfiatalít? Igenis lehetséges! Különösen, ha az ínycsiklandó pohárkrém dúskál a gránátalmában, ami évezredek óta az örök fiatalság szimbólumaként ismert. Ugyanis gazdag antioxidánsokban és telítetlen zsírsavakat tartalmazó illóolajokban, melyek előnyösen befolyásolják a bőr regenerálódását.

Hozzávalók:

  • 1 nagyobb érett banán
  • fél gránátalma leve és magjai
  • 1 pohár tej
  • 1 teáskanál méz

Elkészítés: A banánt összeturmixoljuk a tejjel, belefacsarjuk a gránátalma levét. Majd a magjait és a mézet hozzákeverjük, üvegpohárban tálaljuk.

Extra tipp: A gránátalma a bőrre kenve is kiváló hatású, ugyanis lassítja az öregedését, és segíti a sejtek megújulását.

A sárga barát

Amikor alapozót választunk, próbáljunk meg sárgás árnyala-tút választani. Ne barnát és ne aranyat, kifejezetten sárgásat. Ugyanis ettől a színtől melegebbnek tűnik a bőr, ami fiatalosabb, ragyogóbb hatást ad. Különösen akkor hatásos, ha minél könnyedebb állagú terméket választunk.

Fotó: shutterstock