Egészség

Feltöltődés érintéssel: különleges masszázs indítja be az energiarendszert

Ez a hatékony egészségmegőrző módszer egyedi módon aktivizálja energiarendszerünket, mely képessé válik saját magát feltölteni. Hatására nő az életerőnk, és olyan egészségi állapotba kerülünk, mint fiatalabb korunkban.

Visszanyerhető fiatalság

„Kultúránk egyik legfontosabb elvárása, hogy egészségesek és fiatalosak legyünk. Ha akarjuk, ha nem, környezetünk ez alapján kategorizál bennünket, mi is ennek alapján értékeljük magunkat. Az egészség fiziológiai működéseink tökéletessége, amit természetesen az életkorunkhoz kell mérnünk. Fiatalabb éveinkben jobb az egészségünk, mint idősebb korunkban. Ez az érintésen alapuló kezelés lehetővé teszi, hogy visszaállítsuk egészségünket egy korábbi életkorunknak megfelelő, magasabb szintre, vagyis az energiarendszerünket egy fiatalabb állapotnak megfelelő szintre tölti fel” – avat be Bihari Zoltán, a masszázs oktatója. A speciális technika beindítja öngyógyító erőinket, örömöt és új lendületet ad, valamint segíthet megelőzni a különböző betegségek kialakulását. További előnye, hogy gyógyszerek vagy tűszúrás nélkül, azonnal érezhető hatással van a szervezetre.

TIPP Mivel a masszázs aktivizál és energiával tölt fel, jobb, ha reggel vagy napközben veszünk rajta részt.

Felfokozott hatás

„A tradicionális masszázs-technikák a fizikai testre fizikai erővel kívánnak hatni. Mi csak érintjük a testet, amihez hozzátesz még az avatott kéz technikája. Ez azt jelenti, hogy az érintés hatásán túl további tényezők is működésbe lépnek. A masszázs közvetlenül hat a meridiánokra, vagyis az energiát szállító csatornákra, a belső szervekre, valamint az izomzatra. Ez olyan felfokozott hatást eredményez, melynek következtében a páciens közérzete és testi egészsége azonnal javul” – meséli a szakértő.

Fogásaival az egész meridiánrendszer egyszerre vehető kezelésbe, ezért az egészséges működést gátló blokkok gyorsabban kioldódnak, illetve olyan blokkok is megszüntethetőek vele, melyeket a hagyományos technikák már nem tudnak megmozdítani.

Másik különlegessége, hogy míg a masszázsok alatti relaxált, ernyedt állapotot általában egy fáradt és tompult érzés követi, ez a kezelés különleges, fizikai és energetikai aktivitással tölt fel. Egész szervezetünket és lelkünket tonizálja, energiával látja el.

Miért más, mint a többi

● ötvözi az akupunktúrát, az energiát és a masszázst

● érintőmasszázs, így ruhában is végezhető

● gyors, azonnal ható és elegáns masszázstechnika

● átfogóan, közvetlenül és kíméletesen, mégis erőteljesen hat

Még a masszőrnek is jó

A tradicionális masszázsok nagymértékben igénybe veszik a masszőr testét, ízületeit és bioenergiáit. A kezelő a kezelések alkalmával saját energiáiból is bőven ad a páciensének, így teste elfárad, energetikailag lemerül. Emiatt fordul elő, hogy a masszőrök egy része fel is hagy a tevékenységével. De a probléma nemcsak az energia leadásából adódik. Még nagyobb gond, hogy a masszázs által a masszőr a pácienséből kioldott, nemkívánatos energetikai kicsapódásokat is felveszi.

„Az avatott kéz hatására a masszírozott energetikai rendszere aktivizálódik, és saját magát tölti fel, így a masszőr fizikai igénybevétele, ízületeinek terhelése csökken, mivel a módszer természetéből eredően nem kíván akkora fizikai behatást, mint más technikák: a kéz csak érinti a testet, ezért annak érzékeny részein, fájdalmas területein is alkalmazható, akár ruhán keresztül. Mivel a masszőr teste energiával telí-
tődik, a káros kicsapódásokat nem veszi fel, sőt, a masszőr a masszázs során tisztul és töltődik” – hangsúlyozza a különbséget Bihari Zoltán.

Miben segít?

● harmonizálja a belső szervek működését
● kioldja az izomrendszer blokkjait
● könnyít a lelki nehézségeken
● növeli az vitalitást és a teherbírást
● javítja a sport- és egyéb fizikai teljesítményt
● életre kelti a szervezet öngyógyító képességét
● hosszú távon segít megőrizni az egészséget
● lelkileg és szellemileg is felfrissít
● megszépíti és kisimítja az arc vonásait

Fotó: archív