Ezotéria Otthon

Tegyük le otthonunkban a boldogság alapjait: így rendezze be a lakását, hogy egészséges és gazdag legyen

Egy virág ide, egy kristály oda, és könnyebben jön a szerelem, a pénz, a siker a hivatásban. Tegyük le otthonunkban a boldogság alapjait!

A boldog szerelemért

Színekkel: Ha boldog szerelemre vágyunk, vegyük körül magunkat az otthonunkban piros színnel. A vörös szín pezsgő energiákat hoz az életünkbe, felfrissíti a régi kapcsolatokat, és megteremti a lehetőséget egy új szerelem betoppanásához. A hálószobában azonban bánjunk óvatosan a pirossal; elegendő egy kendő az olvasólámpára.

Gyertyákkal: A tűz eleme sokat segíthet, hogy szerelmi boldogságunk magas hőfokon égjen. Esténként
– amikor csak tehetjük –, ne lámpa égjen, hanem gyertya a lakásban.

Kristályokkal: Rózsakvarccal és lapis lazulival elősegíthetjük a szerelem megérkezését és megerősítését. Tegyük az ágyunk mellé, és minden héten töltsük fel szívünk energiájával. Fogjuk a bal markunkba, és képzeljük el, hogy a szívünkből elindul egy rózsaszín sugár, amely az energiát sugározza.

Az anyagi fellendülésért

Színekkel: Az amerikai dollárt is úgy hívják, zöldhasú. A pénzvarázslatokhoz mindig a zöld árnyalatait használjuk, a legjobbak a frissítő, üde világoszöldek. Gyűjtsünk például fémpénzeket egy világoszöld edényben, és tegyünk mellé egy egészséges, harsogó zöld levelű növényt.

Gyertyákkal: Olvasszuk meg egy aranyszínű gyertya alját, majd nyomjunk bele egy fémpénzt. Amikor csak időnk engedi – és nem kell felügyelet nélkül hagynunk az égő gyertyát –, gyújtsuk meg. Várjuk meg, míg leég egészen az érméig, ezt tegyük be a pénztárcánkba, hogy bevonzza vagyonkánkat.

Kristályokkal: A sólyomszem, a citrin és a karneol is vonzza a gazdagságot. Ezeket a köveket oda tegyük, ahol megtakarított pénzünket vagy ékszereinket tartjuk.

A sikeres karrierért

Színekkel: Meglepőnek tűnhet, de az egyébként a gyászhoz, az elmúláshoz kötött fekete szín segíthet nekünk, hogy fellendüljön a karrierünk. Azonban eszünkbe ne jusson, hogy sok-sok fekete tárggyal vegyük körül magunkat! Inkább válasszunk egy-két kiegészítőt, ami a munkánkra utal, és ezeket helyezzük el a dolgozósarokban, vagy akár a munkahelyünkön is.

Vízzel: A karrier eleme a víz, a területe pedig az északi rész. Otthonunkban sakkozzuk ki, hol van az északi fal, és ide tegyünk vizet egy átlátszó tálban. Ha ablak van a falon, ide mindig selyem- vagy szaténfüggöny kerüljön – de legalábbis mindenképpen átlátszó –, ugyanis ezek az anyagok szimbolizálják a vizet és annak energiáját.

Kristályokkal: Otthonunk északi részét erősíthetjük kristályokkal is. A kék vagy fehér színű kövek jó választásnak bizonyulnak, illetve, ha egy fényt szóró kristályt felfüggesztünk az ablakba, az is szinte magába szívja, és a családra önti a lehetőségeket a karrier területén.

Az örök egészségért

Színekkel: A zöld szín nemcsak anyagi helyzetünket lendíti fel, de egészségünket is megőrzi. Készítsünk egy zöld színű dobozt, és ebben legyenek a gyógyszereink, illetve vonjuk be zöld csomagolópapírral a vitaminjainkat, hogy erősebben védjék egészségünket.

Virágokkal: A növények nemcsak lelki egészségünkre, de fizikai állapotunkra is jó hatással vannak. Keletre, az egészség területére tegyünk növényeket, illetve kerülhet ide virágmintás terítő, függöny vagy tapéta.

Kristályokkal: Az épség, egészség kövei a gránát, a kalcit és a turmalin. Mivel az egészség területe otthonunkon belül a kelet, erre a részre tegyük ezeket a kristályokat.

Fotó: istock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete