Ezotéria

Személyre szabott pénzmágia: a begónia és a fikusz vonzza az érméket, viseljen zöldet!

Nem mindenkinek ugyanaz a módszer válik be, de a gazdagság bizony bevonzható. Akár jól megválasztott szobanövényekkel is!

A növények energiája

A zöldnövények szinte mindegyike hordozhat magában pénzvonzó energiákat – színükből is adódóan –, de néhány különösen alkalmas erre. A begóniát és a fikuszt kimondottan ilyen növénynek tartják, de egy csupornyi rozmaring is jó szolgálatot tehet. A feng shui szerint leginkább a pénzérmékre emlékeztető, kerek  levelű növények vonzzák otthonunkba a pénzt, ezek közül bármelyiket választhatjuk.

Gazdagságzacskó

Szükségünk van egy zöld bársonyzacskóra, amibe a hozzávalókat tesszük, illetve egy fehér gyertyára, amelynek a lángja felett mindegyiket elhúzzuk, hogy tiszta energiák kerüljenek csak a gazdagságzacskóba. Először egy szál rozmaringot, majd egy szárított halpikkelyt, egy – lehetőleg régi – pénzérmét vagy bankót, illetve aranyszínű csillámport vagy flittereket. Zárjuk le alaposan, és tegyük a bejárathoz, kívülről a kilincsre, hogy a pénz odataláljon.

A kövek ereje

Az ön dolga rendkívül egyszerű: a következő ásványok közül valamelyiket – vagy akár többet is – az erszé-nyében kell hordania.

● citrin
● karneol
● sólyomszem
● moha achát
● zafír

Színmágia

A gazdagság, a pénz színe a zöld. Önnek nincs más dolga, mint minél több zöldet viselni, sőt, a leghelyesebb, ha a pénztárcája is zöld színű lesz.

Gyertyamágia

Készítse el a saját pénzhozó gyertyáját: aranyszínű gyertyára ragasszunk pénzérméket, majd gyújtsuk meg. Mondjuk el a következő szöveget: „A füst felszáll, kérem a fentieket, hogy segítsenek, annyi pénz álljon a házhoz, amellyel elérhetem a céljaimat és biztonságban élhetek.”

Esténként ismételjük meg, míg a gyertya le nem ég, a pénzérméket csomagoljuk aranyszínű zacskóba, és ássuk el egy cserépnyi földbe, és locsoljuk meg, hogy minden elem segítsen.

Fotó: fotolia