Ezotéria

Szerelemkeresőknek és boldogoknak: a péntek a tökéletes nap a szerelmi varázslatokhoz

Érdemes elvégezni ezeket a szerelmi varázslatokat akkor is, ha már szívünk választottjával élünk, és legfőképpen akkor, ha hiányzik a boldog párkapcsolat az életünkből.

Szerelemre vágyóknak

Teljesen egyértelmű, hogy leginkább azoknak van szüksége a szerelmi varázslatra, akiknek hiányzik a lángolás az életükből, és még nem találták meg azt a partnert, aki mellett boldogok lehetnek. Ebben az esetben angyali segítséget kérhetünk, hogy minél hamarabb ránk találjon a nagy érzés.

A szeretet és a szerelem angyala Haniel, így érdemes őt hívni segítségül. Az angyallal való kapcsolatfelvétel előtt végezzünk füstölést abban a helyiségben, ahol majd találkozni szeretnénk vele, majd fürödjünk meg, és vegyünk fel fehér ruhát. Gyújtsunk meg két fehér gyertyát – fontos, hogy páros számú legyen, hiszen a párkapcsolatért varázsolunk –, csukjuk be a szemünket, és mondjuk el a következő mondatokat: „Kérlek téged Haniel, gyere el hozzám! Segíts, hogy rám találjon az igaz szerelem. Küldj nekem jelet, hogy nyitott legyek
a nagy érzésre, hogy észrevegyem, akit nekem szántál!”

Boldog párkapcsolatban élőknek

Vannak olyan szerencsések, akik már megtalálták azt, akivel el tudják képzelni, hogy leéljék az egész életüket. Amikor ilyen remek helyzetben vagyunk, azt hinnénk, nincs is szükség semmilyen varázslatra. Pedig nem árt, ha megerősítjük ezt az áldásos állapotot.

Szükségünk lesz egy füstölőre, egy marék földre, egy rózsaszínű gyertyára, egy tálka vízre és két kisebb rózsakvarc kőre. Miután nyugodt körülményeket teremtettünk magunk körül, kérjük a négy elemet, a földet, a vizet, a tüzet és levegőt, segítsenek nekünk, hogy a párkapcsolatunk mindig ilyen boldog és teljes legyen. Ezek után mártsuk meg a földben a köveket, húzzuk el a füstölő, majd a gyertya lángja felett, végül a vízben. Egy puha fehér ruhával töröljük szárazra, majd tegyük az ágyunk alá – egyet a mi oldalunkra, egyet a szerelmünkére. A varázslat még hatásosabb, ha együtt végezzük, ilyenkor a másik fél kövét energetizáljuk a négy elem erejével, és adjuk neki ajándékba.

Ha egy picit kihűlt a kapcsolat

Ebben az esetben készítsünk szerelemhevítő zacskót. Gyújtsunk meg egy piros gyertyát. Egy piros szütyőbe – készüljön valamilyen elegáns anyagból, organzából, selyemből vagy bársonyból – tegyünk bele két vörös rózsa fejét, egy rúd fahéjat, és szórjuk meg vaníliáscukorral. A cukor megédesíti a szerelmet, a fahéj és a vanília felkorbácsolja a kihűlt vágyat. A szütyőt akasszuk fel a hálószobába: nemcsak újra felhevülnek az elhidegült társak, de isteni illat is lesz a helyiségben.

Csak egy apróság

Előfordul, hogy a párkapcsolatunkban egyetlen egy olyan momentum van, ami minket zavar a másikban. Hogy nem elég romantikus, nem mutatott be a még a szüleinek, fél a teljes elköteleződéstől. Ebben az esetben nem szabad megváltoztatnunk a másikat, sokkal inkább kérjük a fentieket, hogy úgy alakuljon át ez a szokása, hogy ez mindkettőnk örömére szolgáljon.

Fogyó holdnál gyújtsunk meg egy világoskék gyertyát, majd írjuk fel egy papírra hosszasan, pontosan kifejtve, hogy milyen tulajdonságától szeretnénk, ha megszabadulna életünk párja. Igyekezzünk pozitívan fogalmazni, például: „Találja meg a mindennapokban is a romantikát” vagy „Tévé helyett menjünk együtt moziba, és nézzünk meg egy olyan filmet, ami mindkettőnknek tetszik”. Írjuk le azt is, hogy miért lenne számunkra fontos ez a változás.

Ha kész vagyunk a listával, égessük el, hogy a füsttel a fentiek fogadni tudják a kívánságunkat.

Amit szigorúan tilos…

A szerelmi varázslásnak nagyon komoly szabályai vannak, hiszen két ember kapcsolatáról van szó. Amit semmiképpen ne tegyünk:

❤ Ne végezzünk olyan varázslatot, amellyel beleavatkozunk mások szabad akaratába.

❤ Ügyeljünk a mondásra, miszerint vigyázz, mit kívánsz, mert megkapod!

❤ Soha ne végezzünk olyan varázslatot, ami más számára negatív! Például, hiába tetszik egy nős férfi, eszünkbe ne jusson – még varázslat szintjén se – kivetni a hálónkat olyanra, aki nem szabad!

❤ Soha ne testesítsük meg a választottunkat. Hiába élünk párkapcsolatban, ne használjuk partnerünk hajszálát vagy ruháit a varázslathoz.

Szerelmi varázslatra a legtökéletesebb nap a péntek. A mágiát kezdjük 22 óra 22 perckor, mert ez a szerelem, a páros boldogság száma, varázslatos időpont.

Fotó: shutterstock