Ezotéria

A Kos varázslatos vidékekre jut el, a Rák kalandozik: ilyen nyarat ígérnek a csillagok – 1. rész

Mintha lenne valami a nyári levegőben, ami miatt ilyenkor az sem szívesen marad otthon, aki egyébként ritkán mozdul ki. Kíváncsi rá, önnek milyen utazást ígérnek a csillagok idén?

Kos
(III. 21. – IV. 20.)
Idén az édes semmittevésnek örülne legjobban, hiszen az elmúlt hónapokban rengeteget dolgozott. Valóra válthatja ezt a vágyát, és kiélvezheti a lelassulást. Ehhez nem kell messzire utaznia, az is elegendő, ha egy hétre kikapcsolja a mobiltelefonját. Járja be Magyarország tájait, varázslatos vidékekre juthat el. A gyönyörködés mellett így az energiaraktárait is feltöltheti. Ha a programok mellé még a svédasztalos étkezés kényelme is adott, különösen remekül érezheti magát.

BIKA
(IV. 21. – V. 20.)
Szabaduljon ki a hétköznapok mókuskerekéből, tervezzen több hosszú hétvégét, amikor már péntektől lazíthat. Új dolgokkal kerülhet kapcsolatba, és az ismeretlen felfedezése utáni vágya is erősebb lehet. Ha kicsit is megteheti, most ne sajnálja a pénzt a nyaralásra. A barátságos, családias hotelekben átadhatja magát a pihenésnek, és finom ételekkel, kiváló borokkal is kényeztetheti az ízlelőbimbóit.

IKREK
(V. 21. – VI. 21.)
A város- és a múzeumlátogatásokat, a kulturális és misztikus élményeket idén ugyanúgy élvezi, mint a természet közelségét. Ha vízpartra utazik, akkor flörtökre, kalandokra is módja lehet. Mivel rendkívül erős a hatodik érzéke, bevonzhatja mindazt, amit szeretne átélni. Ha még több különleges élménnyel gazdagodna, váltson jegyet szabadtéri színházi előadásokra. Idegen országból, más kultúrából érkező személyt is megismerhet.

RÁK
(VI. 22. – VII. 22.)
Az idei nyár a kalandozás jegyében telhet. Hotelszoba helyett inkább töltse a szabadidejét a természet lágy ölén. A lakókocsibérlés és a sátorozás is eszébe juthat, hogy akár minden este máshol hajthassa álomra a fejét. A jegy szülöttei nagyon szeretik a vizet, így a vízpart ideá­lis úti cél lehet a családi nyaraláshoz. Vigyen magával nagyobb adag bátorságot is, hogy olyan dolgokat próbáljon ki, amelyekre eddig csak vágyakozott.

OROSZLÁN
(VII. 23. – VIII. 23.)
Nappal nyúljon el egy vízparti nyugágyban, este pedig kóstolja meg a finom ételeket egy kellemes étteremben. A csillagok állása alapján a tengerhez is ellátogathat. Ha itthon marad, akkor is megenged magának egy kis luxust. A nyugalomra is szüksége van, mert egy bonyolult ügyben kell majd később fontos döntést hoznia. Ehhez pedig tisztánlátásra van szükség, amire a nyaralás során tehet szert.

SZŰZ
(VIII. 24. – IX. 23.)
Éhezik a tudásra, akkor érzi a legjobban magát, ha láthat, tanulhat, új és értékes információkat, élményeket szerezhet. Lehet, hogy ezért külföldre látogat, ahol meg akarja tapasztalni a helyi szokásokat. A helyi, családias kisvendéglőkben rövid idő alatt törzsvendég válik önből, miközben spórol is az étkezésen. Ha a határokon belül marad, olyan helyet keressen fel, ahol gyógyvíz is van: ennek hatására úgy érezheti, újjászületett.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: adobestock