Ezotéria

Randevú a csillagjegyekkel: a Bika kitartó, az Oroszlán szórakoztató – így nyűgözze le kiválasztottját az első találkozáskor

Az ismerkedési fázisban, az első találkozásoknál nehéz olyan témákat találni, amelyek mindkettőnk számára érdekesek lehetnek. Azonban kapunk hozzájuk támpontokat, ha tudjuk a kiszemeltünk horoszkópját.

Kos
Szereti fitogtatni szerteágazó műveltségét. Egy kis provokáció is belefér: ha finoman megkérdőjelezzük a tudását – akár egy olyan ártalmatlan témában is, amilyen az időjárás –, máris megérzi a szellemi kihívást, amelyet nem is hagy válasz nélkül.
Milyen Társ?
A hosszúra nyúlt, holdvilágos andalgás nem az ő műfaja. Inkább afféle lerohanós típus, aki úgy nyomul előre, hogy nehéz neki ellenállni.

Bika
Hosszú időre van szüksége ahhoz, hogy idegenekkel bizalmas kapcsolatba kerüljön, ám ha jól érzi magát a bőrében, akkor rögtön humorossá válik. Szívesen beszélget pénzügyekről, befektetési lehetőségekről, karrierről. De a sztárok élete, a divat és a jó ételek, finom italok is kiváló témát jelenthetnek.
Milyen Társ?
Mindent megtesz, hogy elbűvölje a választottját. Ha valakit kiszemelt magának, állhatatos kitartással ered a nyomába. Amikor túljutnak a kapcsolat kezdeti nehézségein, megnyugszik, és átadja magát az érzéki örömöknek.

Ikrek
Nem okoz neki nehézséget a társalgás, így a jó hallgatóságnak nyert ügye van nála. Mindig van mondanivalója, minden és mindenki iránt érdeklődik. Témái éppoly sokszínűek, mint ő maga. Tud beszélni a médiáról, könyvekről, építészetről, utazásról, idegen kultúrákról és a sportról is.
Milyen Társ?
Sziporkázó egyéniségével már az első találkozáskor lángja lobbantja a kedvese szívét. De igazán akkor tud kiteljesedni, ha megértő, megfontolt és nála érettebb személlyel hozza össze a sors.

Rák
Intuitív módon megérzi, hogyan viselkedjen azzal, akivel összehozza a sors. Nagyon fontos a számára, hogy a másik jól érezze magát. Egy-egy kedves szóval feloldja a gátlásokat, a legkínosabb helyzetben is feltalálja magát. Széles látókörű, tájékozott, így nagyon könnyű vele kommunikálni.
Milyen Társ?
Bár könnyen ráhangolódik másokra, titkon azt szereti, ha őt bűvölik el. Még jobb, ha a társa érezteti vele, hogy szüksége van rá, ilyenkor minden szeretetét ráönti.

Oroszlán
Szórakoztató partner. Ha engedjük, hogy a középpontban tündököljön, akkor máris elnyertük a bizalmát. Folyamatosan bókoljunk, dicsérjük meg a ruházatát, mert nagyon érzékeny az elismerésre. A téma szinte mindegy, az a lényeg, hogy kérdezzük őt, és csodálattal hallgassuk.
Milyen Társ?
Nincs nála nyíltabb és szenvedélyesebb szerető az állatövben. Örömmel kezdeményez, és távol áll tőle a hazugság. A szerelme mindig becsületes és igaz.

Szűz
Intellektuális alkat, a hasonlóan gondolkodókat keresi. Fanyar sárm lengi körül, de szókimondása néha még a barátai számára is bántó lehet. Családi életének rejtélyeit nem szívesen teregeti ki. Kerüljük el az alapelvekről szóló vitákat is, mert ezekben sziklaszilárd az álláspontja.
Milyen Társ?
Kissé félénk, amit megpróbál távolságtartó magatartással palástolni. De ha megnyílik, akkor megmutatja az izgalmas, érdekes oldalát is. Kedvese minden óhaját, kívánságát teljesíti.

Mérleg
A művészet, a kultúra, és a politika is érdekli. Sohasem túl direkt vagy érzelmes, mindig diplomatikus, a feszültséget is képes gyorsan felol­dani. Viselkedésével mesterien tudja az ujja köré csavarni az embereket, akik észre sem veszik, hogy már azt is teszik, amit szeretne.
Milyen Társ?
Vonzódik a jó megjelenésű, igényes emberekhez. Romantikus alkat, de a simogatás, becézgetés mellett fontos számára a humor is.

Skorpió
Egy másodperc alatt a másik lelkébe lát. Imádja a titkokat, a tabukat, a sikamlós beszélgetéseket. Érdekli a krimi, a halál és az az utáni lét, a vallás, a lélekvándorlás, az asztrológia és az ezotéria. Kiváló érzéke van az iróniához, a szarkazmushoz.
Milyen Társ?
Hajlamossá válhat a szeszélyességre. Olykor úgy viselkedik, mint egy kitörni készülő vulkán, néhány másodperc múlva pedig olyan, mint egy jégcsap. Élvezi a titkolózást.

Nyilas
Nyitottsága miatt ne bízzuk rá a titkainkat. Érdekli az utazás, a külpolitika, a filozófia, a tanulmányok, az állatok – ezekről a témákról akár vitázhatunk is vele. Az állatöv világjárója, ha érdeklődve hallgatjuk a nagyvilágban szerzett élményeit, akkor megnyertük magunknak.
Milyen Társ?
Lelke csordultig van érzelmekkel, amit minden nehéz­ség nélkül szavakba tud önteni. Vakmerő, és eléggé rámenős természetű, óriási vehemenciával veti bele magát a szerelembe.

Bak
Nem egy laza, fecsegő típus, lassabban és megfontoltabban társalog, mint mások. Okosan, világosan érvel, néha nem lehet eltántorítani az álláspontjától. Az idegenekhez először hűvösen közelít, de a jeges álca mögött meleg szív lakozik. Imád a karrierről, előrejutásról, befutottságról beszélgetni, és másoknak tanácsot adni. A politikai vitákat viszont kerüljük.
Milyen Társ?
Körültekintő és elővigyázatos, nem kapkodja el a dolgokat. Olyan társsal tud kibontakozni, aki mellett biztonságban érzi magát. Vonzódik azokhoz, akik tudják, hogy mit akarnak.

• Vízöntő
Talpraesett, kiváló társalgó. Kedvenc témái a szabadság, az etika, a normák, az igazságosság. Ne untassuk őt személyes problémákkal, hiszen ez a csillagjegy szívesebben diskurál a világ nagy dolgairól. Ötletei sokszor meghaladják a kor szellemét, így nem árt némi fantázia, hogy megértsük őket.
Milyen Társ?

Mindent megtesz azért, hogy örömet szerezzen a másiknak. Megpróbálja kitalálni az álmait, és tanácsaival a valóra váltásukat is segíti. Ha ez sikerül, a kapcsolat azonnal biztos alapokra kerül.

Halak
Kissé visszahúzódó, de ha spiritualitás vagy a pszichológia kerül szóba, feloldódik, és megered a nyelve. A legnehezebb emberekkel is jól kijön. Hosszú órákon keresztül képes beszélgetni saját életfilozófiájáról. Jó a humora, és a kulturális programok terén is tájékozott: mindig tudja, hová érdemes jegyet váltani.
Milyen Társ?
Kedves, nyitott, toleráns, türelmes ember, aki szomjazza a szépet, a szeretetet és a szerelmet. Nem esik nehezére átengednie az irányítást a társának.

Szöveg: Izing Klára

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete