Ezotéria

Ezotéria – A fák még soha nem hazudtak: az erdő növényei elárulják a jövőjét

A kedvenc fája vagy bokra is árulkodik az ön jelleméről, tulajdonságairól, sőt még a következő hónapok történéseiről is. Válasszon egyet közülük!

Akácfa
Fellépése méltóságteljes, ízlése csalhatatlan. Hosszú időbe telik, amíg mások előtt megnyílik. Barátként viszont képes a másikért komoly áldozatot hozni. Szellemes, sőt elbűvölő tud lenni, de nem könnyű meghódítani a szívét. Ám akinek ez sikerül, annak a legmegbízhatóbb társává válik.
Az év végéig: A testvérével, a szomszédjával, közeli ismerőssel eláshatják a csatabárdot. Most érdemes nagyobb vételt, eladást bonyolítani, nagyon jól járhat. A párkapcsolatokban azonban tányértörésre is sor kerülhet, gondolja át, mit szeretne a viszonytól.

Aranyeső
Magabiztos, kissé zárkózott. Elszántan járja a saját útját, független, szabad lélek. Olyan hivatásra van szüksége, amelyben örömét leli, mert ezt szorgalmasan végzi, míg a rutinmunka nehezére esik. A magánéletét, családi kötelezettségeit is felelősen tervezi.
Az év végéig: Szerencsés helyzete miatt többen szeretnének ön mellett lenni, hogy a sikere fényéből rájuk is vetüljön valamennyi. Akivel most hozza össze a sors, azzal a karma láthatatlan szálai köthetik össze.

Babérfa
Személyes vonzerő, sajátos belső kisugárzás jellemzi. Élete sosem unalmas, keresi az új élménye­ket. Embertársairól nem feltételez rosszat, ezért előfordul, hogy csalódik. Adakozó, és tartozni szeretne valakihez, akire vigyázhat. Házias, vidéken, a természet közelében jobban érzi magát, mint a nagyvárosban.
Az év végéig: Be kell tartania a szabályokat, mert bírságveszélyes időszak következik. Idénymunkában sikeressé válhat. A szerelmi viszonyokban álomszerűen pozitív változás következhet be.

Bükk
Vonzereje, bája miatt szinte mindenki kedveli. Élénk fantáziájú, impulzív, könnyedén éri el a céljait. Tele van becsvággyal, motiválják az új ötletek. A szerelmet játéknak tekinti, ám ha egyszer igent mondott, lehet önre számítani, csak hosszú pórázon kell tartani.
Az év végéig: Gyermeke miatt aggodalmat érezhet, ám ő olyan eredményt érhet el, amire ön büszke lehet. Most érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyet intézni. Kollégával jól kijöhet, akár barátságot is köthetnek.

Fenyő
Nem mindennapi személyiség, eredetiségével, iróniájával kitűnik a tömegből. Születetten intelligens, könnyen tanul. Amíg mások a hétvégén pihennek, ön dolgozik. Ha egy munkát befejezett, már a következőn töri a fejét. Szerelmi élete kissé komplikált, ön mégis hűséges.
Az év végéig: A szerencse támogatását élvezheti, most vegyen részt nyereményjátékokban. A sors olyan pénzkereseti lehetőséget sodorhat az útjába, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondania.

Gesztenyefa
Született diplomata, sajá­tos igazságérzettel, ám könnyen megsértődik. Bár birtokló és takarékos, a szükséget szenvedőknek mindenét képes odaadni. Hűséges, ehhez azonban biztosnak kell lennie a másik érzéseiben. A sikerhez kiegyensúlyozott magánéletre van szüksége.
Az év végéig: Nem szabad sajnálnia a pénzt az egészsége megőrzésére vagy a gyógyulásra. A munkában változásra van kilátás, a felettese is változhat. Külföldi utazás során kisebb bonyodalom várható.

Nyárfa
Nem vonja magára azonnal a többiek figyelmét, ám ahogy beszélni kezd, különleges kisugárzása magával ragadja őket. Mások gondjaival szemben megértő és segítőkész, barátságos, jókedvű és bizakodó. Ítélőképessége tiszta, éles. A szerelemben partnerének nincs oka a féltékenységre.
Az év végéig: Ámor nyila akkor is a szívébe fúródhat, ha ön régóta házasságban él. Egy hírrel kapcsolatban örülhet, hogy az nem önnel történt meg. Jogi prob­lémájának végére pont kerülhet.

Szomorúfűz
Már fiatalon a saját útját járja, erről senki sem tudja letéríteni. Minden érdekli, nincs ön előtt elérhetetlen cél. Szorgalmas és igyekvő, de a becsvágya néha rugalmatlanná teszi. A szerelemben szenvedélyes, hűségéhez nem férhet kétség, ám a féltékenysége gondot jelenthet.
Az év végéig: Idejének és erejének nagy részét a családi ügyek intézése foglalja majd le. Megszabadulhat valakitől, aki visszahúzta önt. Egy kényes ügyben kedvező fordulat várható.

Orgona
Törékenynek látszik, de valójában erős és kitartó. Könnyen az ujja köré csavarja az embereket. Nyugtalan, élénk, érdeklődő személyiség, szereti a meglepetéseket. A szerelemben féktelen, szenvedélyes, az újdonság hajszolása miatt akár kalandokba is bocsátkozhat.
Az év végéig: Még a problémásabb párkapcsolatok is jóra fordulnak. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódjon, mert jó időben jó kezekbe kerülhet.

Tölgy
Tele van energiával, bátorsággal és büszkeséggel. Nem kedveli a változásokat. A mélypontjairól csak ön tudja kihúzni önmagát. Az emberi kapcsolataiban és a szerelemben is szeret uralkodni, vezetni, kedvesétől alkalmazkodást vár.
Az év végéig: Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. A tanulmányok terén is örömteli fejlemények várhatók. Pénzügyekben azonban nem áll a helyzet magaslatán, kissé újra kellene tervezni a családi költségvetést.

Platán
Akaratereje fejlett, ítéleteiben független, és nem fél másoknak ellentmondani. Céltudatosan tervez és a megvalósításban is jó stratéga. A családja körében érzi jól magát, a gyerekekkel kimondottan szeretetteljes. Már fiatal korában tudja, miként kell maga köré gyűjteni a segítőkész embereket.
Az év végéig: Kedvez az idő az ingatlannal kapcsolatos ügyek lebonyolításának. Megoldhatóvá válhat egy olyan problémája, amely miatt alig tudott aludni. A se vele, se nélküle kapcsolatokban végre döntésre juthatnak.

Vadszilva
Szimpatikus, barátságos, sokak számára vonzó egyéniség. Távol áll öntől a megjátszás, és ami a szívén, az a száján. Szeret otthon lenni, idegen országokkal, tájakkal legszívesebben a tévé képernyőjén keresztül ismerkedik. Igényli a gyengédséget.
Az év végéig: Az egzisztenciájában örömteli változás következhet be. Ha párkapcsolatban él, a társa feszültté válhat a saját családja miatt, és szüksége lehet az ön támogatására.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Gettyimages

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete