Ezotéria

Rózsakvarc az ágy alá, hegyikristály inga: vonzza be a szerelmet egyszerű varázslatokkal

Ha megtaláljuk a társunkat, akkor is fontos, hogy a szerelem lángját magas hőfokon tartsuk. Ehhez ajánlunk néhány varázslatot új pároknak, és olyanoknak is, akik már régóta együtt vannak.

Rózsakvarc az ágy alá

A szerelemért a rózsakvarc a leginkább felelős kő: sokat tehet azért, hogy jól működjön a párkapcsolatunk. Viselhetjük ékszerként például a bal kezünkön, a szív oldalán, gyűrű vagy karkötő formájában, vagy olyan hosszú láncon, amely a mellkasunkig leér. Ha sikerül egy nagyobb darabhoz hozzájutnunk, azt betehetjük az ágyunk alá is, hogy egész éjjel töltsön bennünket szerelmi energiákkal. Vagy két kisebb követ rejtsünk saját párnánk és
a szerelmünk vánkosa alá. (Időnként tisztítsuk meg folyó víz alatt a kvarcot, és tegyük ki egy éjszakára az ablakpárkányra, egy teliholdas éjszakán.)

Szerelemszóró kristály

Egyre több ablakban tűnik fel a csiszolt hegyikristály, amely – ha rásüt a nap – ezerfelé szórja a szivárvány színeit. A szakemberek azt mondják, a legjobb energiákat teríti otthonunkban, és miért ne segíthetnék ezek az energiák éppen a boldog, szeretetteljes párkapcsolatot?

Ehhez szükségünk van egy fehér gyertyára, egy vörös rózsa szirmaira, egy vörös bársonyzacskóra, néhány mentalevélre és egy piros zsinegre. Növő holdnál vagy teliholdnál a fehér gyertya lángja felett ingázzunk a damilra felakasztott kristállyal, a zacskóba szórjuk bele a szirmokat, a mentalevelet – ami mindig pezsgést és izgalmat hoz a kapcsolatunkba –, majd kerüljön a szütyőbe a kristály is, és zárjuk le alaposan a zsineggel. Egy éjszakára tegyük a párnánk alá, az ágyunkba – de ne olyan éjszakát válasszunk, amikor haraggal feküdtünk le aludni –, és másnap reggel akasszuk ki az ablakba, hogy szórja szét otthonunkban a szerelem energiáját.

Szerelemmandala az ablakban

Ahhoz, hogy szerelmi mandalánk legyen, nem feltételül kell vásárolnunk egyet; akár magunk is készíthetünk. Elég hozzá egy köralakban kifeszített fehér vászon és festék. Ha nem bízunk annyira rajztehetségünkben, először fehér papírra tervezzük meg a mintát, és azt rajzoljuk át fekete kontúrfestékkel, majd töltsük fel színekkel a megmaradt fehér részeket.

És hogy mi legyen a minta? Olyan dolgokra gondoljunk, amelyek fontosak a kapcsolatunkban, vagy kifejezik a köztünk lévő szerelmet. Például megjeleníthetünk itt beceneveket (mackót, nyuszit, madárkát), de egy szívet is feldíszíthetünk a számunkra lényeges motívumokkal, a minimalizmus hívei pedig két egymás kezét fogó pálcikafigurát is felskiccelhetnek.

Ha készen van a mandalánk, akasszuk fel egy olyan ablakba, ahol gyakran kerül a szemünk elé, és eszünkbe juttatja a kettőnk közötti boldogságot. Ráadásul az ablaküvegen át mind a nap, mind a hold feltölti majd a festményünket energiáival.

Szerelemőrző ládika

Ha rá tudjuk venni a kedvesünket, hogy együtt készítsük el ezt a ládikát, a hatás garantáltan nem marad el! Vegyünk egy egyszerű faládát, és díszítsük közös fotónkkal, számunkra kedves motívumokkal, akár festhetünk is rá. A dobozba olyan emlékek kerüljenek, amelyek kettőnk boldogságát szimbolizálják. Például a közös nyaraláson szedett kavics vagy kagyló, mozijegy, a kávéház névjegykártyája, ahol az első randevúnk volt. Tegyük a szerelemőrző ládikánkat az éjjeliszekrényre, távol a kíváncsi szemektől.

A kövek ereje

A kristályok, féldrágakövek és drágakövek ereje sokat tehet azért, hogy párkapcsolatunk szerelmen alapuló, boldog szövetséggé váljon. Ha segítségül akarjuk hívni energiáikat, a következő kövekből válasszunk:

✔ rózsakvarc

✔ morganit

✔ gyémánt

✔ lapis lazuli

✔ ametiszt

✔ jáde

✔ berill

Fontos tudni!

A szerelmi varázslatokból – irányuljanak akár az új szerelem beköszöntére vagy a meglévő kapcsolat megerősítésére – csak azokat szabad elvégezni és olyan formában, amelyekkel nem avatkozunk be a másik fél szabad akaratába!

Fotó: pexels