Ezotéria

Teszt: döntse el, mire vágyna, megmondjuk, milyen színű pulóvert viseljen hozzá!

Melyik szín lesz ősszel a miénk? Milyen árnyalatokat kell ahhoz viselnünk, hogy jobb irányba forduljanak a dolgaink? Tesztünkből megtudhatja!

A színt, amely a teszt szerint az öné, viselje gyakrabban, akár kiegészítő formájában is.

Hunyja be szorosan a szemét. Először csak sötétséget fog látni, ám egy idő után színeket is. Milyen árnyalat jelenik meg lehunyt pillái mögött?
A: Lila
B: Narancssárga
C: Piros
D: Zöld
E: Kék

Milyen különleges képességre vágyik?
A: Szeretnék varázsolni
B: Szeretnék a jövőbe látni
C: Szeretném megtalálni a boldogságom kulcsát
D: Pénzt szeretnék varázsolni
E: A 24 órából 48-at csinálnék

Ha egy valamit változtathatna az életén, mi lenne az?
A: Jobbá szeretném tenni a körülöttem élők életét
B: A múltban valamit máshogy tennék
C: Szeretnék szerelemben élni
D: Nem akarok a pénz miatt aggódni folyton
E: Biztonságot akarok minden szinten

A kedvenc gyümölcsöm…
A: a lila szőlő
B: a narancs
C: az eper
D: a kivi
E: a szilva

A kedvenc hősöm…
A: A mentalista
B: Jack Sparrow, a kalóz
C: a brazil szappanoperák hősszerelmesei
D: a Dallas szereplői
E: a Helyszínelők profi stábja

Értékelés

A legtöbb válasza A: Lila

Ebben az időszakban az ezoterikus képességeire érdemes koncentrálnia. Olyan ajándékot postáznak önnek a fentiek, amire nem is számított korábban. Nagyon figyeljen a jelekre, amelyeket az elkövetkezendő időben kap. Lehet ez egy dal, amit folyton meghall a rádióban, vagy késztetést érezhet, hogy leemeljen egy könyvet a polcról, és beleolvasson. Ezek mind üzenetek lesznek egy láthatatlan világból.

A legtöbb válasza B: Narancssárga

A jelen az, amiben élnie kell. Hajlamos a múlton rágódni, vagy a jövőtől félni, pedig éppen az lenne a feladata, hogy az itt és most örömeit kiélvezze. Ha többet visel narancssárgát, valahogy jobban ráérez majd a jelen fontosságára, észrevesz majd olyan
apró boldogságforrásokat is, amelyet eddig nem.

A legtöbb válasza C: Piros

Párkapcsolati kérdések foglalkoztatják. Vagy azért, mert a meglévő kapcsolatában valami nem tökéletes, vagy azért, mert hosszú ideje nem találja a társát. A piros szín segít túllendülni ezeken a bajokon. Vagy úgy, hogy belátja azt, ha valami már nem működik, vagy hogy végre tesz lépéseket sorsa jobbá tételére.

A legtöbb válasza D: Zöld

Mostanában sokat foglalkoztatja az anyagiak kérdése, aggódik, hogyan tud mindent előteremteni, amire szüksége van önnek és családjának. Ez a mai világban nem is csoda, de higgye el, ha negatív gondolatok töltik ki a mindennapjait, akkor a rosszat is fogja bevonzani. Az anyagi fellendüléshez viseljen sokszor zöldet, és vegye körül magát otthon is zöld színnel. Például szerezzen be egy új szobanövényt.

A legtöbb válasza E: Kék

Aggódik a munkája miatt. Talán rossz hírek érkeztek, vagy csak egy megmagyarázhatatlan belső bizonytalanságot érez, ami miatt görcsben áll a gyomra, amíg dolgozik. Jó esetben ez az idegesség teljesen alaptalan. Ha mégis viharfelhők gyülekeznének, előzze meg a nagyobb bajt, vagy gondoskodjon arról, hogy új helyet találjon. Ebben nagy segítségére lesz, ha a kék szín erősebben megjelenik a mindennapjaiban.

Egyenlő számú válasz két vagy több színből:

Most az intuíciójára kell hallgatnia. Figyelje a belső hangot, és meg fogja súgni, mely szín az, ami most a leginkább szolgálhatja az előremenetelét.

Fotó: shutterstock