Most, hogy tartósan is elmúltak a fagyok, eljött az ideje a konyhakert kialakításának. Miért ne lehetne saját termésünk? Ezen a héten ehhez adunk ötleteket.
A megújulást, az újjászületést, a tavaszt ünnepeljük húsvétkor. Már nagyon ki vagyunk éhezve a friss zöldségekre. Szerencsére a természet gondoskodik rólunk!
A megújulást, az újjászületést, a tavaszt ünnepeljük húsvétkor. Már nagyon ki vagyunk éhezve a friss zöldségekre. Szerencsére a természet gondoskodik rólunk!
A megújulást, az újjászületést, a tavaszt ünnepeljük húsvétkor. Már nagyon ki vagyunk éhezve a friss zöldségekre. Szerencsére a természet gondoskodik rólunk!
A megújulást, az újjászületést, a tavaszt ünnepeljük húsvétkor. Már nagyon ki vagyunk éhezve a friss zöldségekre. Szerencsére a természet gondoskodik rólunk!
A megújulást, az újjászületést, a tavaszt ünnepeljük húsvétkor. Már nagyon ki vagyunk éhezve a friss zöldségekre. Szerencsére a természet gondoskodik rólunk!
Kevés hozzávalóból, pillanatok alatt készül el ez a mennyei desszert.
Csak kettőt kell rajta kavarni és már mehet is a sütőbe ez a szószos édesség.
Kalácspuding, felfújt, szuflé - teljesen mindegy, minek nevezzük, ez a gyors édesség bármikor kihúz a bajból.
Gyorsan változó világunkban egyre fontosabb a vegyszermentes termesztés. A biokertészkedés nem boszorkányság, a konyhakertben is gyakorolhatjuk.

