Lélek

Delfinszülők

Szeretnénk, ha gyerekünk boldog, kiegyensúlyozott és sikeres lenne. elolvasunk minden útmutatást, meghallgatjuk a tanácsokat, és van, hogy ide-oda kapkodunk. Ismerkedjünk most meg a delfinmódszerrel! Lehet, hogy éppen ez az, amit kerestünk.
bata kata boldog delfinmódszer útmutatásai delfinszülők depressziós gyerek kiegyensúlyozott gyerek közösség motivált pszichiáter shimi kang

Delfinszülők azok, akik a delfinmódszer útmutatásait követik. Az irányelveket Shimi Kang dolgozta ki, aki a Harvardon végzett orvos, pszichiáter, és három gyerek édesanyja. Könyvében részletesen kifejti, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy motivált, boldog és kiegyensúlyozott gyereket neveljünk, és mi is megőrizzük a nyugalmunkat. A pszichiáter munkája során megfigyelte, hogy míg régen mindenki ösztönösen nevelte a gyerekét, ma próbálunk minél tudományosabban, modernebb gondolkodással hozzálátni életünk legfontosabb feladatához, mégis egyre több a szorongó, depressziós gyerek. Kidolgozott egy módszert, amely segíthet a tudatos nevelésben. Sokat merített saját édesanyja nevelési stílusából is.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete