Lélek

Segítség! A férjem pornófüggő 1. rész

Sok férfi hiszi azt, hogy a pornó nem más, mint egy kis fűszer az életben. Az újabb kutatások azonban kimutatták, hogy a pornófogyasztás drasztikusan átalakítja a meglévő párkapcsolatokat, megszünteti az intimitást, a pornófüggők körében 300 százalékkal gyakoribbá teszi a válást.
b. molnár márk dr. hevesi kriszta függőség párkapcsolat pornófilm pornófilmfüggők pornófogyasztás szexuális teljesítmény szexuálpszichológus szorongásmentesség válás vizualitás

„A pornófilm két fontos vonzereje, ami a képernyőhöz láncolja jellemzően a férfit, az egyrészt a kényelem, másrészt a szorongásmentesség, hiszen ekkor nem kell szexuális teljesítményt produkálnia, ellenben biztos, gyors, változatos és kalandos kielégülésben részesülhet”– kezdi dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus. Magyarán: nem kell udvarolni, virágot vinni, nem kell levinni a szemetet, meghúzni a csavarokat a szekrényajtón, a szereplők bármikor elérhetőek és lelkesnek látszanak. „Ugyanakkor nem kell odafigyelni a másik örömére, nem fárasztó, nincs benne fizikai erőkifejtés, de még a derék sem fájdul meg… – folytatja a szexuálpszichológus. – A korlátlan hozzáférés a szélessávú internet vívmánya: így bárhol, bármikor kínálja az instant-szexet.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete