Riportok

„Gulyáslevest főzünk Floridában!”

Andrea és Attila tíz évvel ezelőtt rokonlátogatóba érkeztek Floridába. Az ottani emberek és az élet azonban annyira lenyűgözte őket, hogy eldöntötték, ott kezdenek új életet. Bejött a receptjük!
amerika barnyák mónika brassói csirkepaprikás cukrászda florida főzés gulyásleves lecsó lencseleves magyar koszt marhapörkölt pozitív életszemlélet pozsonyi kifli sütés tengertúl töltött káposzta vendéglátás

Családi bisztrójukban ottjártamkor is nagy volt a sürgés-forgás. A falon egy hatalmas Lánchíd-poszter díszeleg, és magyar szófoszlányok ütik meg a fülünket a konyha felől. Elsőre megcsípné magát az ember, hiszen mégiscsak Floridában járunk, Andrea és Attila konyhájában azonban bármi megtörténhet. Három évig készültek az új életükre, pedig otthon is mindenük megvolt. Kint élő rokonaik segítették őket az indulásban. „Turistáskodni jöttünk, de azonnal megragadott minket az itteni emberek kedvessége, szeretete és a végtelenül pozitív életszemléletük” – kezd bele Attila, aki beszélgetésünk elején éppen másnapra gyúr még be tésztákat.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete