Sztár

Bódi Margó: „A zománcozott lábasoknak lelkük van”

az én konyhám bódi guszti bódi margó konyha

„Hihetetlen, hogy az elmúlt évtizedekben mennyit változott a világ. Amikor 9 éves koromban elkezdtem főzni a kistestvéreimre, még sparhelten főtt a paprikás krumpli, és mielőtt nekiláttam főzni, gallyakat gyűjtöttem a közeli erdőben, azzal gyújtottam be. Most tágas és modern konyhám van: elég, ha az ujjbegyemmel megérintem a főzőlapot, és máris kezdődhet a főzés!  Szeretem a modern dolgokat, Gusztitól is kaptam szép új háztartási eszközöket, de ragaszkodom azokhoz a piros, zománcozott lábasokhoz is, amiket még Nagyecseden használtam, fiatalasszony koromban. Guszti mondja is, ezeknek a régi lábasoknak lelkük van, mert a bennük készült szabolcsi töltött káposzta a legeslegjobb a világon!”