Sztárok

Görgényi Fruzsina: „Négy éve nem láttam az apukámat”

A Barátok közt fiatal szereplője büszke arra, hogy mindenféle hátszél nélkül jutott el oda, ahol most tart. A miskolci születésű lánynak az az álma, hogy öt-tíz éven belül elismert színésznő és boldog feleség legyen.
barátok közt gigi szerep görgényi fruzsina grease musical holczhaffer csaba pesti magyar színház akadémia rtl klub vastag csaba

Délután van. Vége a forgatásnak. A Barátok közt szereplője jókedvűen ül be az autójába, kivételesen én is vele tartok, egy szakaszon elkísérem. A fővárosi dugóban ülünk, van időnk beszélgetni. „Már tíz éve élek ebben a gyönyörű városban. Nagyon örülök, hogy Miskolcról eljöttem, mert ott nem tudtam volna kibontakozni, színésznőként érvényesülni. Ne értsd félre, szeretem a szülővárosomat, de Budapesten sokkal több a lehetőség” – mondja. Fruzsina most a Borsod megyében élő édesanyját megy meglátogatni. A köztük lévő nagy távolság miatt csak ritkán jut haza. „Nagyon hiányzik az anyukám, többnyire ő utazik hozzám, de most én akartam hazai levegőt szívni” – mondja nevetve. Mint megtudom tőle, a mama vállalkozó, iskolai és kórházi büfék vezetője. Anikó és Fruzsi azt szeretnék, ha egy városban laknának, de erre még néhány évet várniuk kell. „Anya szerződése miatt egyelőre nem megoldható, hogy közelebb költözzünk egymáshoz. Egy szem gyermeke vagyok, szóval később nagyon is szeretnénk, ha ez megtörténne. Jó lenne, ha újra összetartana a családunk, ha a szüleimet gyakrabban láthatnám.” Erre minden esély megvan a jövőben. Fruzsina életében egy olyan találkozásra kerül hamarosan sor, amire évek óta nem volt példa. Külföldön élő édesapját látogatja meg.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video