Sztárok

„Nálam a lovak az elsők, csak utána jöhet a szerelem”

A texasi cowboyok életét éli Vácrátóton Bige Botond, aki az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorában keres feleséget. Lovastanyáján látogattuk meg.
állattartás bajnoki cím bige botond házasodna a gazda informatika lovak lovarda lovaskaszkadőr rodeóverseny rtl klub szerelem szurovecz kitti tanya texasi cowboy

Leparkolunk a lovastanya bejáratánál, és máris két kedves kutya siet elénk, hogy bekísérjen bennünket. Gazdájuk, a 32 éves Bige Botond cowboykalapban, széles mosollyal az arcán fogad. A fiatalember szinte egyedül viszi a tanyát: a lovardában edzi a gyerekeket-felnőtteket, gondozza imádott lovait, és ellátja a birtok többi állatát is. Itt, amerre csak a szem ellát, kutyák, macskák, kecskék, tyúkok, malacok élnek. Nem is tudom megállni, megjegyzem: nem sok fiatalembert láttam az elmúlt években, aki az állattartásra alapozta volna az életét. „Magamon kívül nem sokat ismerek – nevet Botond gazda. – Különben informatikát is tanultam, de nem igazán vonzott az a pálya, mert nem tudtam elengedni a szenvedélyemet, a lovakat.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete