Sztárok

„A jég hátán is megélek”

Scherer Péter szinte sosem pihen, de nem bánja, mert tudja, mindezt elsősorban a családjáért teszi, és azért, hogy megnevettessen másokat.
apatigris című film forgatás jászai mari-díjas magyar színész mucsi zoltán művész páhy anna rendező rtl klub scherer péter színészet szinkronizálás testvérest című produkció

Ceruzaelemek vannak a fenekemben, azért van ennyi energiám! – állítja az interjú első perceiben, mikor végre sikerül leülnünk egy kávéra Scherer Péterrel, aki megállás nélkül játszik, forgat, szinkronizál, rendez. 2020-ban egy új sorozatban is láthatjuk az RTL Klubon, az Apatigris című film főszerepében, ahol egyedülálló apaként három lányát óvja, védi, terelgeti, közben ő maga is csetlik-botlik a párkeresés útvesztőiben. A címszerepet a forgatókönyvíró neki írta, szerepe szerint lányai 23, 21 és 17 évesek. „Minden apa tudja, a gyerekek támogatása, a család menedzselése nem könnyű dolog. A sorozatban vannak párhuzamok a saját életemmel. Míg a film a mindennapi élet problémáit, a párkeresés nehézségeit mutatja be két generáció szemszögéből, a valóságban nekem jóval könnyebb a helyzetem. ”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete