Sztárok

„Jól érzem magam a felnőttek világában”

Még csak 17 éves, de már rengeteg jó történt vele. Gáspárfalvi Dorka forgatott Helen Mirrennel, Dakota Fanninggel és az Oscar-díjas Mindenki című rövidfilm főszereplőjeként a legnagyobb hollywoodi sztárokat is megismerhette. Jelenleg hétköznap esténként a Mintaapák című sorozatban látható.
az ajtó című film dakota fanning daniel brühl forgatás forgatókönyv gáspárfalvi dorka helen mirren holczhaffer csaba hollywood jeff bridges kaszkadőr luke evans mindenki című film mintaapák mozifilm nemzetközi produkció nicole kidman oscar-díjátadó samuel l. jackson sorozat szabó istván the alienist sorozat

Minden szülő olyan gyerekről álmodik, mint Gáspárfalvi Dorka. Szerény, tehetséges és szorgalmas. Nem túlzás azt mondani, különleges energiája van ennek a fiatal lánynak, aki már kiskorától otthonosan mozog a felnőttek világában. Dorka egy véletlen folytán, ötévesen került a filmes világba. „A nővérem iskoláját felkereste egy casting ügynökség, és behívták egy válogatásra. A szüleim nem csak Toncsit vitték el, hanem mindegyikünket” – meséli Dorka, aki a legfiatalabb a négygyerekes Gáspárfalvi családban. A szakembereknek hamar feltűnt, hogy Dorka egy csiszolatlan gyémánt. Hatévesen már Szabó István Az ajtó című filmjében kapott egy szerepet, Helen Mirren gyerekkori énjét játszotta.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete