Lélek Sztárok

Molnár Anikó megtalálta a siker kulcsát: ettől fogy az egykori Nagy Ő

Az egykori Nagy Ő újra ragyog! A 47 éves médiaszemélyiség még sosem érezte olyan jól magát a bőrében, mint manapság. Sminktetoválóként találta meg a számítását, és azt is elárulta, hogyan boldogul a jelenlegi nehéz helyzetben.

A realitysztár élete leginkább egy hullámvasúthoz hasonlít: volt fent és lent, de állítása szerint még sosem volt olyan harmóniában önmagával, mint mostanában. „Szerencsés vagyok, mert azt a munkát csinálom, amihez értek” – nyilatkozta Molnár Anikó, aki sokáig nem találta a helyét, de néhány évvel ezelőtt kialakult benne egy kép, hogy merre haladjon tovább az élete.

„Tíz éve dolgozom sminktetoválóként, kezdetben szalonvezető voltam, de rájöttem, hogy azt nem szeretem csinálni. Most bérelek egy kis helyiséget, ahol csak a munkámra koncentrálhatok. Tanárokból, ápolónőkből, bolti eladókból áll a vendégköröm. Az árakat úgy szabtam meg, hogy számukra is elérhető legyen a szolgáltatásom. Az a titkom, hogy nem a meggazdagodás vezérel, hanem kedvező áron szeretnék adni nekik, hogy csinosnak és ápoltnak érezhessék magukat. Hálásak, és én is hálás vagyok nekik, hogy engem választanak.

A másik örömforrás Anikó számára az állatok mentése. Az Illatos úti állatmenhelyen járva döntötte el, hogy segít a bajba jutott ebeken. Előfordult, hogy tizenegy kutya gazdija volt, most már „csak” négy van neki a cicái mellett. Az egykori Nagy Ő jó közérzetének másik oka, hogy az utóbbi időben tíz kiló súlyfelesleggel küzdött, és ettől sikerült megszabadulnia. Ezt életmódváltással érte el, és az eredmény önmagáért beszél. Elárulta, hogy egy olyan prebiotikumot is tartalmazó készítményt szed, amely megszünteti a puffadást, az állandó diszkomfort érzetet, a cikória pedig az emésztőnedvek termelődését támogatja. A készítménnyel sikerült is megszabadulnia a felesleges kilóktól, mert a benne lévő keserű narancs egy délkelet-ázsiai zsírbontó, amely az étvágy és édesség utáni vágy csökkentésével segít. Az inulinban található prebiotikum pedig táplálékul szolgál a vastagbélben lévő jótékony probiotikus baktériumoknak.

„Testi- és lelki megújuláson mentem keresztül. Ha minden így marad, ahogy most van, akkor nagyon elégedettnek mondhatom magam.”

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete