Lélek Sztárok

Így takarítanak ők: Rubint Réka feng shui-zik, feltölti a házat új energiákkal

Az egyre hosszabb napfényes időszak nemcsak jókedvre derít, de bizony a porcicákat és a téli időjárás nyomait is láthatóvá teszi a lakásban. Nincs ez másként a híres háziasszonyok otthonában sem.

„Márciusban a téli időjárás, a szél, a hó, az eső nyomait célszerű eltávolítani az ablakról, már csak azért is, hogy több napfény juthasson be a lakásba. Kimosom a függönyöket, és ha az időjárás engedi, kiteszem az ágyneműt a teraszra. Emlékszem, hogy anyukámék tavasszal mindig kivitték az udvarra a szőnyegeket, és kiporolták. Ma ezt már nem nagyon tudnám megcsinálni – a szomszédok sem örülnének –, ám én is alaposan kitisztítom őket”mondja Réka, aki nagyon fontosnak tartja, hogy az ember bizonyos időközönként felfrissítse az energiákat az otthonában.

Ilyentájt a tavaszi virágok: jácint, tulipán, nárcisz kapnak helyet a Schobert házaspár házában. „Imádom a tavaszt, feltölt az illata, így a lakásban a füstölők, gyertyák helyett a növények és a frissítő lakásparfümök kapnak helyet. Van egy légzésterapeutám, aki 20 éve segít nekem. Vele megnéztük a házat feng shui szempontból is, kristályokat, angyalokat helyeztünk el a lakás több pontján, amelyek szintén feltöltik a pozitív energiákat. Szerintem a hosszú, hideg, sötét téli napok után különösen fontosak ezek a dolgok, hogy megújulva, friss energiákkal várjuk a jó időt, és leküzdhessük a tavaszi fáradtságot” – vallja a fitneszedző.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete