Lélek Sztárok

Így lehet könnyen celebvadász: 10 magyar híresség és megszokott helyeik, ahol elkaphatja őket egy közös fotóra

Szeretne egy hírességgel közös fotót, de még nem sikerült? Adunk néhány tippet, merre érdemes nyitott szemmel járnia Budapesten.

1. Balázs Andrea
A Nagymező utcában található Komédiás Kávéház a törzshelye. Itt szokott randevút adni az újságíróknak, és a barátaival is gyakran itt jön össze egy kis tere­ferére. A színésznő felfedezőjének, Verebes Istvánnak is sokáig ez volt a törzshelye.

2. Szikora Róbert
A Pasaréti téren található ferences templomban szokott imádkozni. Az énekes hívő ember, szinte mindennap jár misére. Lehetőleg a templomban ne zavarjuk, de amikor kijön onnan, nyugodtan szólítsuk meg, biztos leáll velünk beszélgetni.

3. Dzsupin Ibolya
Szombat délelőttönként mindig feltűnik a Lőrinci Bolhapiacon, ahol porcelánok, kerámiák között válogat. Itt kötelező alkudni. Amikor a Keresztanyu sorozat sztárja nem biztos az árban, a piac műtárgybecsüsétől, Krizantinától kér segítséget.

4. Bereczki Zoltán és Bata Éva
A házaspár a Római-parton szokott sétálni. Nagyon hangulatos hely, büfékkel és lacipecsenyével. Szeretik a lángost és a hekket. Itt található a főváros egyetlen ingyenes strandja, ahol a Dunában lehet fürödni.

5. Csonka András
Buda egyik elegáns éttermében, a Dérynében szokta vendégül látni a híres barátnőit, Galambos Erzsit, Fodor Zsókát és Lehoczky Zsuzsát. Mivel főzni nem szeret, reggelizni is oda jár.

6. Medveczky Ilona
A hétvégenként nyitva tartó Budai Zsibvásáron szokott válogatni a régiségek és a retrókacatok között. A hercegné inkognitóban, szabadidőruhában és hatalmas napszemüvegben nézelődik. Nehéz őt kiszúrni, de nem lehetetlen. Mivel rendszeresen megfordul a piacon, több árussal is tegeződik.

7. Fenyő Miklós
Gyakori vendég a Szent István parknál lévő Duna­park Kávéházban, ami az újlipótvárosiak törzshelye. Számos népszerű író, színész, televíziós műsorvezető megfordul náluk. Az énekes nyáron a teraszon szokott üldögélni, télen fent a galérián. Az üzleti megbeszéléseit is itt bonyolítja. Legutóbb Peter Sramekkel láttuk egy asztalnál ülni.

8. Gór Nagy Mária
A Szimpla Kert vasárnap délelőttönként átalakul termelői piaccá. Az ország különböző szegletéből jönnek ide az árusok, a színésznő pedig itt szerzi be a bodzaszörpöt, a házi sajtot és a természetes növényi alapanyagokból készült arckrémeket. Délelőtt 10 és 12 óra között biztos összefutunk vele.

9. Bódi Margó
A Tátra téri vásárcsarnokba, ismertebb nevén az erzsébeti piacra jár vásárolni a Bódi család háziasszonya. Mivel Margó gyakran főz a népes családjára, szinte kétnaponta feltűnik, a kofákat már a nevükön szólítja, mindenkihez van egy-két kedves szava.

10. Gergely Róbert
Korán kell érkezzünk a Lukács fürdőbe, ha az énekessel szeretnénk találkozni. Reggel nyolc körül megtaláljuk valamelyik termálmedencében, a gyógyvíz jó hatással van az ízületeire. Ha ott nem lenne, nézzünk be a szaunába!

Fotó: DFP

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete