Lélek Sztárok

Solti Ádám nem látogatja a titkos viszonyából született kisfiát: meg sem próbál kapcsolatba lépni vele

Másfél éve derült ki, hogy a színész megcsalta a feleségét, Bernit és a kapcsolatból egy kisfiú is született.

Már a távolság sem szabhat gátat annak, hogy Solti Ádám végre felvegye a kapcsolatot titkos viszonyából született kisfiával, ugyanis egykori szeretője és gyermeke Kecskemétről Budapestre költöztek – írja a Blikk. Ám hiába lakik apa és fia egy városban, a színész továbbra sem törődik nagyobbik gyermekével, csak a feleségétől néhány hónapja született fiával.

Solti másfél évvel ezelőtt először a lapnak ismerte be, hogy a felesége, Berni mellett hosszú éveken át volt egy szeretője, akitől kisfia született. A viszonyra idővel fény derült, ám Berni végül megbocsátott a férjének. Mindeközben a házaspárnak éveken át tartó küzdelem, két méhen kívüli terhesség és öt sikertelen lombikprogram után idén nyáron megszületett a kisfia, akinek Ádám szerető apukája. Elsőszülött gyermekével azonban azóta sem törődik, pedig már közel élnek egymáshoz.

Berni tudomást szerzett a kapcsolatról, de megbocsátott Ádámnak

Kiköpött apukája a kisfiú

„Ádám és Berni a botrány után Ausztriába költöztek, de egy ideje újra Budapesten élnek, és Ádám színészként, valamint fogtechnikusként is dolgozik. A szeretője és a kisfia eddig Kecskeméten lakott, ám nemrég ők is a fővárosba jöttek, a gyermek már itt kezdett óvodába járni. Ám ez sem változtatott azon, hogy Ádám apaként legyen jelen a fiú életében. Továbbra sem próbál vele kapcsolatba lépni, csak a másik fiával törődik – mesélte a színész egyik közeli ismerőse.

„Kiköpött Ádám, le sem tudná őt tagadni. Az óvodában mindenki tudja, hogy kinek a fia, mert csak rá kell nézni. Nagyon szép, értelmes okos, aranyos kisfiú, nem értem, miért nem akar vele megismerkedni az apukája” – fogalmazott az informátor.

Solti Ádám már bíróság előtt is elismerte, hogy a volt barátnője gyermekének ő az édesapja. Akkor azt nyilatkozta, azért nem tartja vele a kapcsolatot, mert a gyermek édesanyjával nem tud együttműködni. Solti édesapja azonban továbbra is látogatja nagyobbik unokáját. Ádám felesége, Berni szerint ő sem akadályozza, hogy a férje édesapaként legyen jelen a házasságon kívül született gyermeke életében.

„Természetesen mi a fiunkat úgy neveljük majd, hogy az első perctől tudja, van egy testvére” – mesélte a Story magazinnak az akkor még várandós kismama.

Fotó: Olajos Piroska, RTL

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete