Lélek Sztárok

Palik Lászlónét kérte feleségül Gábor: erre Marsi Anikó sem mondhatott nemet

Egy éve mondta ki a boldogító igent a TV2 híradósa, de szerelmének nem volt egyszerű dolga. Gábornak háromszor is meg kellett kérnie a kezét, mire Anikó igent mondott.

Szeptemberben volt egy éve, hogy egybekelt Marsi Anikó és Gábor. Nagy ünnepséget nem csaptak, inkább kettesben ünnepeltek.

„Semmi felhajtás nem volt, de még vendégsereg sem, csak mi ketten. Vacsoráztunk, majd koccintottunk arra, hogy egy éve férj és feleség vagyunk” – emlékezett vissza a szeptemberi évfordulóra Anikó, aki azt is elárulta, hogy egy év távlatában hogyan alakult a kapcsolatuk.

„Nem tagadom, voltak benne kemény fordulatok is, de soha nem volt kérdés, hogy szeretjük a másikat, és egymásnak vagyunk teremtve” – mondta a Hot! magazinnak, amit a Blikk idézett, majd hozzátette: ők is szoktak veszekedni, leginkább apró hülyeségeken, de szeretik egymást.

„Szép és jó a kapcsolatunk. Abban a férjemnek igaza van, hogy én, ha tehetem, mindent kifordítva csinálok. És az is igaz, hogy olyan vagyok, mint egy búgócsiga. Én vagyok az, aki este fél tízkor rászól a párjára, hogy miért kávét főz ahelyett, hogy a polcokat fúrná fel a falra.”

Háromszor kellett megkérni, mire igent mondott

Anikó nem hitte, hogy Gábor egyszer megkéri a kezét.

„Először csak pedzegette a házasságot, mire én annyit mondtam, hogy »ne már!« Úgy gondoltam, minden szép és jó, eléldegélek én Gáborral papír nélkül is a világ végéig. A második »nőkérés« pedig elég viccesre sikerült, mert így hangzott el: »Palik Lászlóné Marsi Anikó, leszel a feleségem?« Ezen persze, jót nevettünk mindketten. Az is bennem volt, hogy tizennyolc évig éltem házasságban, és a válás után jó lenne kikeveredni a búbánatból, mert azért ez a folyamat nem volt könnyű. Majd következő alkalommal azt mondta, értsem meg, hogy én vagyok az első nő, akit tényleg feleségül szeretne venni. És én ezt elhittem neki; jól­esett azt érezni, hogy valóban én vagyok az ő másik fele” – emlékezett vissza Anikó, majd Gábor hozzátette:

Igen, megtaláltam álmaim nőjét, akivel le akarom élni a hátralevő éveimet. És végül igent mondott.

„Jól vagyunk, szeretjük egymást, ez a legfontosabb. Azt tervezzük, hogy idős korunkban a balatonfűzfői teraszról nézzük majd a naplementét…” – mondta Gábor.

Fotó: Sándor Berill

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete