Lélek Sztárok

Így szelídítette meg felesége a féktelenül bulizó Vastag Csabát: olyan egyszerű a titok, hogy elhinni is nehéz

Az énekes korábban olyan sokat bulizott, hogy jószerivel azt sem tudta, nappal van, vagy éjszaka. Evelinnek köszönhetően azonban rendeződött az élete.

Hagyta magát megszelídíteni

Vastag Csaba és Domján Evelin a Meglepetésnek elárulták, hogy a Nyerő Páros nagyon jó hatással volt a kapcsolatukra. „A forgatás alatt még közelebb kerültünk egymáshoz, és sok éles helyzetben bizonyítottuk, mindenben számíthatunk a párunkra. Evelinnel az oldalamon bármire képes vagyok. Ennél még jelentősebb felismerés volt az, hogy érte még azt is megteszem, amit magamért már nem tennék” – mondja az énekes, majd hozzáteszi: mindent elkövet, hogy harcedzett farkasként vigyázzon Evelin lelkére a médiában. A műsor hatására a felesége is sokat tanult önmagáról.

„Nagyon nevetek, amikor adásban visszanézem, mit alakítottunk. Azért elárulom, a hétköznapokban nem kiabálok ennyit főzés közben… Persze vállalom, hogy ez is én vagyok.”

Búcsúzás előtt azért megkérdezem Evelint: mennyire volt nehéz az ország egyik hírhedt macsóját megszelídíteni? „Nem volt nehéz – mosolyog Csaba felesége. – Szeretettel, elfogadóan közeledtem felé, és csak úgy hagyta magát.”

Ilyen volt korábban

„A mindennapi dolgokkal kevésbé foglalkoztam. Mindenre megvolt a segítségem. Nem én takarítottam ki a lakásomat, nem én fizettem be a számlákat, nem én jártam bevásárolni. Fogalmam sem volt arról, hogyan működnek ezek a dolgok. Hétköznapi értelemben nem volt rendszer az életemben, egy káosz közepén éltem. Nem voltam tisztában az árakkal, például nem néztem meg, hogy mennyibe kerül egy kiló kenyér. A pénzzel nem úgy foglalkoztam, mint most, hiszen az első perctől folyamatosan koncerteztem, rendszeres bevételem volt. Az én dolgom csak az volt, hogy slágereket készítsek, felmenjek a színpadra és szórakoztassam a közönséget. A fellépések után pedig tovább folytattam a bulizást, sokszor hajnalban mentem haza” – meséli Csaba.

Kilenc testvére van a párjának

Evelinnel egy baráti társaságban ismerkedtek meg. A lány nem követte Csaba zenei munkásságát, de tetszett neki a férfi kisugárzása. Nem a sztárba szeretett bele, hanem az emberbe. „A bemutatkozásnál éreztük, hogy közünk lesz egymáshoz, ezért randevúra hívtam Evelint, csakhogy kiment a fejemből, hogy a megbeszélt időpontra érte menjek…” – meséli Csaba.

„Kisminkelve, szép ruhában vártam rá otthon – folytatja Evelin. – Nagyon rosszulesett, hogy elfeledkezett rólam, talán el is sírtam magam, de másnap bocsánatot kért. A második randinkon sokat nevettünk, majd idővel összeköltöztünk.”

Domján Evelin érett gondolkodása pozitív hatással van az énekesre.

„Nagyon józanul gondolkodik, két lábbal a földön jár. Ő húzott vissza a hétköznapi életbe. Azonnal a kezébe vette a dolgokat, és nem hagyta, hogy kihátráljak belőlük. Például elvitt magával a vízművekhez, a gáz- és villanyszolgáltatóhoz, ahol a közüzemi számlák tüzetesebb átnézése után kiderült, hogy anyagilag sokkal jobban járunk, ha racionalizáljuk a kiadásokat.”

„Amikor összeköltöztünk, azonnal észrevettem, hogy Csabinak szervezettebb életre van szüksége – veszi át a szót Evelin. – Én egy tízgyerekes nagycsaládból jövök. Megtanultam spórolni, és a tudatos költésben hiszek, nincsenek felesleges kiadások.”

Fotó: RTL

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete