Címlapsztori Sztárok

Vastag Csaba szerelmesebb Evelinbe, mint valaha: „Kiderült, hogy együtt bármire képesek vagyunk”

Őszinteségük a Nyerő Párosban az egész országot meglepte. Viselkedésük megosztó, de a házaspár szerint beszélni kell a tabunak számító problémákról. Nem bánják, hogy családi titkok is kiderültek róluk, ha ezzel másoknak segíthetnek.

Jól emlékszem Vastag Csabára még a régmúltból. Akkor el is könyveltem magamban egy öntelt, link nőcsábásznak, aki egyébként napi öt-hat koncerten teljesít, és úgy szét van esve, hogy azt sem tudja, milyen nap van. Ezt a mostani beszélgetésünk első percében el is mondom neki. Igazat ad, majd hozzáteszi: „Sok minden történt az életemben, amitől szerencsére változtam. Az biztos, ha a feleségem a 15 évvel ezelőtti énemet ismeri meg, most nem vagyunk együtt.”

Büszke a fiatal feleségére

Domján Evelin egyszerű körülmények között nőtt fel egy pici faluban, nagycsaládban. Soha semmi köze nem volt a sztárvilághoz, és nem is vágyta ezt az életet. Amikor először randiztak, tisztában volt Csaba hírnevével, múltjával, de őt mindez nem érdekelte, csak azt figyelte, hogy az énekes milyen ember.

„Sok esélyt nem láttam arra, hogy én fogom elrabolni a szívét – meséli Evelin. – Már az első randink nagyon különleges volt, én láttam a karcos felszín alatt Csaba értékeit, és éreztem, hogy van közös jövőnk. Tudtam, hogy az akkori életvitelünk nagyon különbözik, de bíztam abban, hogy idővel összecsiszolódunk. Segítettem neki megtanulni a hétköznapi élet dolgait, ő pedig a szerelmével emelte az önbizalmamat.”

Csaba úgy fogalmaz, hogy Evelin végre keretet adott a napjainak. „Amikor ő megérkezett az életembe, nagyon mélyen benne voltam a koncertezésben, a bulizásban, nem igazán tudtam megítélni, hogy akár az alkoholból mi az egészséges mérték, és a napjaim hajnal négy előtt nem értek véget. Egy ideje éreztem, hogy ezt nagyon gyorsan be kell fejezni, és Evelin ehhez nekem hatalmas erőt adott. Megszerettem az új, normálishoz közelebb álló életemet. Sokat jelent, hogy ő mindig mellettem van, és bármilyen helyzetben számíthatok rá. Az igazság az, hogy nagyon büszke vagyok a feleségemre. Igen, arra is, hogy a műsorban olykor felpaprikázva kiabált. Ülhetett volna ott, mint egy cserepes növény, ehelyett megmutatta a temperamentumát, a talpraesettségét, és hogy csupán 25 éves létére milyen karakán, érett személyiség.”

Kaptak hideget, meleget

A pár azt mondja, hetekre beköltözni egy valóságshowba igen rendhagyó élethelyzet, ami olykor meglepő dolgokat szül. Nem tervezték ők ilyen mélyen beavatni a nézőket a körülöttük lévő konfliktusokba: Csaba zűrös múltjába és Evelin hajdani bántalmazó kapcsolatába, de a forgatás izgalmának hatására megnyíltak, és a beszélgetésekben felszínre kerültek a legnagyobb problémáik is.

„Kaptunk hideget, meleget, de nem bánjuk, hogy így alakult – mondja Evelin. – Az első adások alkalmával volt sok bántó komment, megjegyzés, de ez is csak megerősített bennünket abban, hogy jó, ha tükröt tartunk az emberek elé, még akkor is, ha ez nekik nem kellemes. Családon belüli konfliktusok, párkapcsolati erőszak vagy függőségi problémák – ezek napi szinten részei a legtöbb ember életének. Beszélni kell róluk. A világ nem egy cukorkásdoboz, még akkor sem, ha az Instagramon annak tűnik!”
A házaspárt zavarja a közösségi oldalak torz tükre, az ott jelenlévő áltökéletesség és hamisság.

Örülök annak, hogy a feleségem egy természetes nő. Más autójában, kölcsönruhákban, feltöltött szájjal csücsöríteni bárki tud, mi azonban azt mondjuk, ha már ott vagyunk a képernyőn, felelősséget kell vállalnunk társadalmi ügyekért. Nem volt kellemes például a szüleimmel kapcsolatos feszültségeket bevinni a műsorba, és nem is akarok már többet erről beszélni, de ha ennek hatására akár csak egy haragos szülő közeledni kezdett a gyerekéhez, már megérte. Ugyanez a helyzet az önpusztító élettel is. Igen, az is az életem része volt, és a függőség nyilván nem múlik el nyomtalanul. Nem számít, ha tegnap hibáztunk, ha már úton vagyunk afelé, hogy jobb emberré váljunk” – magyarázza Csaba.

A Nyerő Párosban sok titok derült ki róluk

Hagyta magát megszelídíteni

Elárulták, hogy a Nyerő Páros nagyon jó hatással volt a kapcsolatukra. „A forgatás alatt még közelebb kerültünk egymáshoz, és sok éles helyzetben bizonyítottuk, mindenben számíthatunk a párunkra. Evelinnel az oldalamon bármire képes vagyok. Ennél még jelentősebb felismerés volt az, hogy érte még azt is megteszem, amit magamért már nem tennék” – mondja az énekes, majd hozzáteszi: mindent elkövet, hogy harcedzett farkasként vigyázzon Evelin lelkére a médiában. A műsor hatására a felesége is sokat tanult önmagáról.

„Nagyon nevetek, amikor adásban visszanézem, mit alakítottunk. Azért elárulom, a hétköznapokban nem kiabálok ennyit főzés közben… Persze vállalom, hogy ez is én vagyok.”

Búcsúzás előtt azért megkérdezem Evelint: mennyire volt nehéz az ország egyik hírhedt macsóját megszelídíteni? „Nem volt nehéz – mosolyog Csaba felesége. – Szeretettel, elfogadóan közeledtem felé, és csak úgy hagyta magát.”

Elmélyült a barátságuk

A házaspár korábban is jóban volt Curtisszel és kedvesével, Judittal. A műsornak köszönhetően pedig még inkább elmélyült a barátságuk. „Sok a párhuzam a sorsunkban, és nagyon bírjuk egymást. Mostantól még többet járunk össze, mint eddig. Mindannyiunknak katartikus volt végigcsinálni ezt a forgatást, és úgy érzem, az élmény sokáig összeköt majd bennünket. Sőt, egy közös dalt is tervezünk” – árulja el Csaba.

fotó: RTL, Privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete