Lélek Sztárok

Családi tragédia miatt ellenezte a mellnagyobbító műtétet Köllő Babett anyukája: „Féltettem, hogy kihívja maga ellen a sorsot”

Babett mindössze 23 éves volt, amikor eldöntötte, kés alá fekszik. Nem érdekelte édesanyja, Kati ellenkezése sem.

Köllő Babett esetében anya és lánya egy hullámhosszon van. Csak egy dolog volt, amiben annak idején nem értettek egyet. Babett 23 évesen mellnagyobbító műtéten esett át, Kati pedig ellenezte a beavatkozást. „Az édesanyám mellrákban halt meg 47 évesen – meséli Kati. – Ez a családi tragédia a mai napig elszomorít, és nem tartottam jó ötletnek, hogy Babett olyan fiatalon szike alá fekszik. Féltettem őt, hogy kihívja maga ellen a sorsot.”

„Kezdő színésznőként nem voltam megelégedve a mellméretemmel, lelki problémát okozott – árulja el Babett. – Akkoriban Pamela Anderson volt az ügyeletes szexszimbólum, én pedig szabályosan sírógörcsöt kaptam, amikor megláttam őt az egyik poszteren. Olyan dús keblekre vágytam, mint amilyen neki volt. Ez esetben nem hallgattam anyára, eldöntöttem, hogy megcsináltatom a melleimet. Azóta sem bántam meg a plasztikai műtétet, de gyorsan hozzáteszem, hogy az implantátumoknak is van szavatossági idejük, tehát évente kell mammográfiára járni, és 10-12 évente implantátumcsere szükséges, amit én már kétszer elvégeztettem. Szerencsére sosem volt problémám a kebleimmel” – mondja a médiasztár, akit a stylistok a televíziós műsorokban előszeretettel öltöztetnek mélyen dekoltált ruhákba.

Fotó: Sándor Berill

smink és haj: Szabó Lilla • Stylist Rácz Barbi • ruha: H&M, Mango, reserved, Stradivarius, Jimmy Choo

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete