Lélek Sztárok

Nem számíthat az édesapjára Hunyadi Donatella: „Az apám egy kedves ismerős, nem több”

Kiszel Tünde lánya csonka családban nőtt fel, nem is igazán alakult ki szoros kapcsolata az apukájával.

Donatella csonka családban nőtt fel. Édesapjára nem igazán számíthat. „Gyerekkoromban nem keresett, csak pár évvel ezelőtt vettük fel a kapcsolatot. Telefonon szoktunk beszélni, személyesen ritkán találkozunk. Az apám egy kedves ismerős, nem több. Az édesanyám és a keresztanyám, Csilla neveltek fel. Erős nők, én is az lettem. Talán még erősebb is, mint ők. Sírni nem szoktam, vagy csak ritkán” – árulja el őszintén.

„Hálás vagyok az édesanyámnak, hogy taníttatott. Egyedül nevelt fel, mégsem sajnálta az időt és a pénzt arra, hogy nekem a legjobb legyen. Gyerekkoromtól sokféle lehetőséget megmutatott, és én választhattam ki, hogy számomra mi a leg­érdekesebb. Zongorázni és énekelni tanultam, beíratott Földessy Margit színitanodájába, klasszikus balettre és akrobatikus rock and rollra jártam, modellkedtem, többféle művészeti ágat kipróbálhattam. Végül idén májusban klasszikus előadóművészi diplomát szereztem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. A táncos műsor után pedig újra beülök az iskolapadba, mert a mesterszakot is el akarom végezni.”

Édesanyja, Kiszel Tünde egyedül nevelte fel

Donatellának gyönyörű hangja van, énekesnőként képzeli el a jövőjét. „Fontos célom, hogy csak minőségi dolgokhoz adjam a nevemet. A modellkedést hobbiból csinálom, még mindig szeretem, de számomra nem kielégítő, hogy csak fotózásokon vegyek részt, és divatos ruhákat mutassak be. Azon dolgozom, hogy megteremtsem a saját egzisztenciámat, az önálló életemet. Nem akarok édesanyámon élősködni, a mamahotel számomra nem vonzó” – mondja az ifjú hölgy, aki már csak elvétve éjszakázik az anyukájánál.

Fotó: Olajos Piroska, privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete