Lélek Sztárok

Szabó Zsófi egy lánnyal csinálta, Tóth Andi egy körözött fiúval: ilyen volt a sztárok első csókja

„Annál az első ügyetlen csóknál, drágám” – így kezdődik Aradszky László egyik slágere, és tényleg, azt a bizonyos elsőt lehetetlen elfelejteni. Akár édes volt, vagy vicces, netán bénácska.

Csepregi Éva: Jocóval táborozott

Éva Balatonakaliban, táborozás során csókolózott először, és ha arrafelé jár, azóta is mindig eszébe jut az élmény. „Ott talált rám először a szerelem, nyolcadikos koromban. Jocónak hívták a fiút” – nyilatkozta az énekesnő, aki kirándulgatott a sráccal, és mivel a többi lány azt mondta neki, ha szerelmes az ember, akkor csókolózik, hát megtette.

Németh Kristóf: Elsőre nem volt szimpatikus

A kis Kristóf még a 14. életévét sem töltötte be, amikor először csókolózott. „Igazából a lány, bár elsőre nem volt különösebben szimpatikus, mégis jóval később ő  lett a párom, és évekig éltünk együtt.”

Szabó Zsófi: Lázadás egy lánnyal

„Én nagyon kemény neveltetést kaptam, le voltam kötve zongoraórával, színészettel, lovaglással. Annyira jó kislány voltam, hogy talán pont emiatt engedtem el magam annyira 14 éves koromban, hogy életem első csókját egy ismeretlen lánnyal váltottam egy lovas buliban. Lázadás volt ez a csók, de nem bánom, hogy megtettem” – mesélte el Zsófi.

Tóth Andi: A fiút körözte a rendőrség

„Az első csókom 13  évesen csattant el egy buszmegállóban, egy idegen fiúval, akit körözött a  rendőrség. Nagyon féltem, hogy apukám meglátja, mert túl közel volt a házunk a megállóhoz. Azért csókolt meg a fiú, mert a barátnőm azt mondta neki, hogy nagyon jól csókolok. Én meg értetlenül néztem, mert soha nem csináltam még azelőtt” – mesélte kalandjáról az énekesnő.

Balázs Andi: Az iskolai diszkóban

„Hetedikes voltam, a fiú nyolcadikos, és benne volt a  focicsapatban. Szőke volt, kék szemű, minden lány szerelmes volt belé. Kijártam az edzésre is, néztem őt messziről – emlékszik vissza Andi. – Egyetlen egyszer, az iskolai diszkóban megcsókolt, én pedig hazarohantam, és megnéztem magam a tükörben, mi változott rajtam, hogy ez a csoda megtörtént. Tényleg úgy éreztem, hogy megváltoztatta az életemet.”

Váczi Gergő: Rémesen félt

„14 éves voltam, egy edzőtársammal jártam, de kezdetben még a lány kezét sem mertem megfogni – nosztalgiázik a TV2 Mokka műsorvezetője. – Aznap, amikor megfogtam, elcsattant az első csók is, mégpedig egy háztömb sarkánál. Mindent előre elterveztem, mégis rémesen féltem, ideges voltam, talán még remegtem is. De miután véget ért, úgy éreztem, na, férfi lettem én is.”

Istenes Bence: Egy esti túrán történt meg

A műsorvezető kamaszkorában az Alpok közelében élt, ott találkozott először a valódi szerelemmel is. „Életem meghatározó szakaszát Münchentől száz kilométerre, az Alpokban töltöttem. Attól kezdve, hogy leesett a hó, a  haverjaimmal mindennap alig vártuk, hogy vége legyen a  sulinak, és mehessünk snow-boardozni. Addig maradtunk, amíg járt a sílift. Ideköt engem az eső szerelem emléke, és még ma is érzem az első csók ízét, amit egy esti túrán kaptam” – mesélte korábban.

Munkácsy Kata: Filmbe illő jelenet volt

A Barátok közt egykori színésznője 18 évesen kapta az első csókot. „Persze korábban már adtak a számra puszit, voltak ügyetlenkedő csókpróbálkozások is, de a legelső és talán a legromantikusabb 18 éves koromban csattant el. Sétáltunk Budapesten, a belvárosban, és épp naplementekor értünk a Duna-partra. Akkor csókolt meg, amikor vörösbe borult az ég. Filmbe illő jelenet volt.”

Nekik sem maradt ki az első csók

Jakupcsek Gabriella: „Egy kosármeccs után, a Népligetben”

Oroszlán Szonja: „Tánctáborban, Szegeden, a záróbulin”

Benkő Nóra: „A lakótelepen, a lépcsőház aljában”

A cikk eredetileg a Story tavaszi különszámában jelent meg

Fotó: TV2, RTL

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete