Lélek Sztárok

44 éve van a pályán Szulák Andrea: „Egészen furcsa reneszánszomat élem”

A színés-énekesnő nemrég 60 éves lett, a kerek évforduló miatt pedig visszatekintett az életér.

Kerek születésnapja alkalmából tematikus hétvégét szentelt neki a Dankó Rádió, számos kedves köszöntést és meglepetést kapott, de élete legmeghatározóbb ajándéka az, hogy édesanya lehet – mondta a Duna Almárium című műsorának vendégeként a Máté Péter-díjas előadóművész.

Szulák Andrea úgy érzi, élete minden területe kiegyensúlyozott, megérkezett oda, ahova mindig is vágyott. Születésnapjára éppen ezért nem is volt más kívánsága, mint hogy azzal ünnepelje, aki a legfontosabb számára, egyetlen lányával, Rozinával. Az ünnepi utazásról hazatérve azonban rögvest belevetette magát a munkába – erről az őt köszöntő Almárium című műsorban beszélt a Duna stúdiójában.

„Egészen furcsa reneszánszomat élem. Diadalittas érzés, hogy még van rám igény, de még jobb, hogy mindezt bírom fizikailag és mentálisan. Minden tudásomra szükségem van, mert különböző műfajú feladatokat kaptam. Nem vagyok lehetőségvadász, de megfelelési kényszerem van. Így lett belőlem annak idején színházi ember” – mondta Szulák Andrea. Nemcsak a munka tartja fiatalos lendületben, hanem az idén 17. születésnapját ünneplő lánya is, aki a Duna délutáni magazinműsorának élő felvételére is elkísérte. A köszöntést és az interjút azonban ezúttal csak a háttérből figyelte.

„Kicsi kora óta jól kezeli, hogy az édesanyja ismert ember. Ha érdekli, elkísér engem rendezvényekre, vagy interjúkra, mint ahogyan tette ma is. Mérhetetlenül büszke vagyok rá, a sors ajándéka nekem” – hangsúlyozta az előadóművész. Szulák Andrea hozzátette, lánya életét következetesen óvja a nyilvánosságtól, de a műsorvezetők kérdésére egyetlen dolgot elárult róla: Rozina nem akar a nyomdokaiba lépni. A teljes beszélgetés újranézhető az Almárium Médiaklikk-oldalán.

Fotó: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete