Címlapsztori

„Gyakran megdicsértek, hogy milyen szép pár vagyunk”

Emlékeznek még Krisztára és Picire? A Família Kft. két kulcsszereplőjét, Xantus Barbarát és Csonka Andrást húsz év után újra összehoztuk! De vajon a hősszerelmes Pici végül elnyerte Kriszta szívét?
csonka andrás csonka pici família kft. felvett név forgatókönyv hősszerelmes szerep humor kalász barbara kapj el! című kétszereplős musical síelés sorozat színészek ükapuka xantus barbara holczhaffer csaba

Nyolc év nem kis idő. András és Barbara pontosan ennyit töltöttek együtt a ’90-es években. Jóllehet a Família Kft. sorozat már rég véget ért, ők ketten érzelmileg nagyon kötődnek a múltjukhoz, a közös emlékekhez. „A sorozatnak köszönhetően ismertem meg Barbarát – meséli Csonka András. – Akkoriban mindketten pályakezdő színészek voltunk, és mivel egy korosztályhoz tartozunk, nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot egymással. Nem csak a felvételek alatt, a tévéstúdióban találkoztunk, de szinte egy családként éltünk. Ott voltunk egymás születésnapi buliján, esküvőjén és fontosabb magánéleti eseményén.” Barbara közben bólogat, majd hozzáfűzi: „Akkoriban a színészek magánélete még nem volt publikus. Nem lehetett tudni, hogy a valóságban kinek ki a párja, ki kivel jár. Mivel Bandival sokszor láttak minket kettesben az utcán, azt hitték, összetartozunk. Gyakran meg is dicsértek az emberek, hogy milyen szép pár vagyunk. Mi persze rájuk hagytuk, hiszen a tévében látottak szerint, Pici halálosan szerelmes volt belém…”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete