Címlapsztori

„Szeretek a férjemről csacsogni, de sosem örül neki”

Julia Roberts neveli a három gyerekét, és elhessegeti a paparazzikat. Malibu egyik szikláján van háza. Reggelivel kelti a gyerekeket, suliba viszi őket, hazamegy, útközben bevásárolja az ebédre valót, főz, varrogat, kötöget, hazahozza a srácokat, vacsora, olvasás, alvás. Ez van, amikor nem dolgozik. Ja, és póló, tornacipő, kényelmes pamutnadrág. Meg az elmaradhatatlan napszemüveg, és ha kell, szalmakalap. Most viszont beszélgetünk. Ritka esemény, Julia nem is jön közelebb Los Angeleshez, mint Santa Monica, ahová csak „legurul” Malibuból. És gyorsan vissza.
család forgatókönyv házasság hollywood julia roberts karrier malibu návai anikó oscar-díj pretty woman santa monica színésznő világsztár

Nemrég olvastam egy interjúdat, amiben arról mesélsz, hogy a Pretty Woman vége korántsem volt olyan romantikus. 

Nagyon-nagyon kezdő koromban volt egy icipici produkciós cég, amelyik a forgatókönyvvel foglalkozott, és ebben úgy ért véget a sztori, hogy a lányt kidobja egy sofőr a kocsiból, és utána vág némi pénzt, mindezt egy sötét, koszos környéken. Hát ez nem az a film, amiben szívesen szerepeltem. De a projekt finanszírozása szétesett, a cég megszűnt, és engem egyik percről a másikra kirúgtak. Fuccsba ment a főszerepem. Az volt a mázlim, hogy az egyetlen megmaradt lelkes producer elvitte a könyvet a Disney-hez. És így született meg az a Pretty Woman, amit a közönség végül ismer és szeret.

Oscar-díjas vagy. Milyen tanácsot adnál egy kezdő színésznőnek?

Soha semmilyet. Mert nem én vagyok az, akihez tanácsért kell fordulni. Szerintem egyébként se használ semmilyen tanács. Csak a tapasztalatok, az élmények érnek valamit, az, amit te magad csinálsz. Szeretem, amit csinálok. Szeretem a szakmámat. Szeretek belebújni mások bőrébe. Soha nem voltam elkényeztetve, hogy nekem csak az a szerep jó, amit én szeretnék.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete