Címlapsztori

„A műtét előtt megijedtem, mert tudtam, hogy már Linda élete a tét”

Nagyon különleges kapcsolat van a Király testvérek között. Linda és Viktor szavak nélkül is azonnal megérzik, ha a másikkal baj történik.
27 kiló súlyveszteség diéta edzés énekes énekesnő gyógyszeres kezelés gyomorszűkítés hormonszint inzulin inzulinrezisztencia jóindulatú agyalapi mirigyes ciszta karcsúság király linda király terstvérek király viktor koncert különleges kapcsolat ödéma pajzsmirigy-alulműködés testvérek szurovecz kitti

Nem túlzás kijelenteni: Király Linda az elmúlt néhány évben nem csupán a karcsúsága visszaszerzéséért, hanem az életéért is küzdött. Az énekesnőt változatos tünetek gyötörték. Jóformán alig evett, mégis hízott, erőtlen és kedvetlen volt, diagnózisként megkapta, hogy pajzsmirigy-alulműködése és inzulinrezisztenciája van, lábain súlyos ödéma alakult ki. A családja, köztük öccse, Király Viktor éveken át szomorúan és tehetetlenül, de támogatóan és türelmesen volt jelen Linda küzdelmében, amelynek végén kiderült: a kínzó tüneteket egy jóindulatú agyalapi mirigyes ciszta okozza. Végül a célzott gyógyszeres kezelés, diéta, edzés és a gyomorszűkítő -sleeve, vagyis csőgyomor-műtét meghozta a várt eredményt. Linda négy hónappal az operáció után 27 kilóval könnyebb, és nagyon boldog!

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete