Címlapsztori

„Ha meghívsz vendégségbe, nyugodtan rám bízhatod a mosogatást”

Keanu Reeves nem unatkozik. Berlinben van, hevesen próbál – készül a Matrix folytatására, amit a német fővárosban fognak forgatni, koronavírus ide vagy oda. A barátnőjével érkezett Németországba, Alexandra Granttel, és szabadidejükben bejárták a város összes galériáját, mert Alexandra is nagy művészetpártoló.
alexandra grant bakancslista hollywood hollywoodi filmek hollywoodi sztárok john wick keanu reeves mátrix motorkerékpár cég motorozás návai anikó szerelem szeretet világsztár

Aki nem tudná: 2009-ben ismerkedtek meg, azóta dolgoznak együtt Keanu különböző publikációin, mert Alexandrának könyvkiadója van. Hogy mióta járnak, nem ismeretes, de tény, hogy Keanu anyukája rajong Alexandráért. Beszélhetünk szerelemről? Beszéljünk a szerelemről. Adni és kapni szeretetet, ez táplálja az életünket, nem igaz? És ezen túlmenően, ez az, amit mindannyian remélünk, és mindannyian keresünk. Ahogy megyünk előre az életben, úgy változik a szerelem, növekszik, lezárul, folytatódik, és nemcsak egy adott társsal, hanem a barátaiddal, a családoddal is.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete