Címlapsztori Sztárok

Döbbenetes ajándékot kapott a világsztártól Bánfalvy Ági: „Nem akarok dicsekedni, de sok szép élményem van tehetséges emberekkel”

Az Abigél tévésorozat és az Oscar-díjas Mephisto mozifilm sikere után fiatalon ment ki Amerikába, majd amikor 12 évvel később hazajött, a saját nevével fémjelzett színházi stúdiót alapított közösen a férjével.

Bánflavy Ági az egész életét a színészi pályára tette fel. Igazi világpolgár, élt Budapesten, Párizsban, New Yorkban és Los Angelesben, jelenleg Balatonföldvár az otthona. A kalandokkal és sikerekkel teli élet után jólesik számára a feltöltődés, és most már csak azt csinálja, amihez igazán kedvet érez.

„Nem vagyok a múltban merengő típus, de a születésnapom környékén mindig felidézem, hogy mennyi minden történt velem.” Ági mostanra – ahogy ő mondja – örömszínész lett, csak olyan feladatokat vállal el, amik hozzáillők, és jól érzi magát bennük.

„Szeretem a mesterségem, szeretek tanítani, rendezni és fiatalokkal játszani, de már nem akarok mindenáron, mindenben szerepelni. Szerencsés vagyok, mert igazán nagy sikereket élhettem meg. Az Abigél sorozat után mindenki megismert, különleges szeretettel ölel át a közönség. A Mephisto filmnek köszönhetem a külföldi karrierem, később az Amerikai rapszódia című filmben Nastassja Kinskivel és Scarlett Johanssonnal jászottam, aki annyira megkedvelt, hogy a forgatás után egy egyedi sálat adott nekem ajándékba. A 90-es években egy angol nyelvű színdarab női főszerepében is láthatott a közönség. Az előadás után Yoko Ono megvárt, és gratulált, azt mondta, az utóbbi évek legjobb színésznői alakítását látta. Meghívott egy teára a New York-i lakásába, ahol annak idején John Lennonnal éltek. Nem akarok dicsekedni, de sok szép élményem van olyan tehetséges emberekkel, akiknek a tudására felnézek.”

Fotó: Gettyimages

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete