Címlapsztori Sztárok

Apás szülésre készül Patai Anna: „Ő is részese kíván lenni életem egyik legszebb pillanatának”

A fiatal énekesnő szeptemberre várja az első babáját. A házaspár már eldöntötte, hogy a szülőszobában az édesapán, Bencén kívül Anna édesanyja is jelen lesz.

„A férjemmel megbeszéltük, hogy támogatni fog a szülésnél. Boldoggá tesz, hogy ő is részese kíván lenni életem egyik legszebb pillanatának. Sok férfi tart az apás szüléstől, de szerintem érzelmileg inkább erősíti a kapcsolatot. Anyukám jelenléte is biztonságot fog adni a szülőszobában, hiszen ő már három gyermeket szült.”

A leendő baba nemét még nem tudják, de abban már biztosak, hogy szeretnének neki egy kistesót.

„A legutóbbi ultrahangvizsgálaton a magzat keresztbe tette a lábát, így a lényeg nem látszott. Az egész család most azon izgul, hogy kisfiunk vagy kislányunk születik-e. Részünkről teljesen mindegy, csak egészséges legyen. Egyébként nekem két nővérem van, a férjemnek egy bátyja, ezért azt tervezzük, hogy a gyerekünknek is legyen majd kistestvére. A születendő babák között pedig nem szeretnék túl nagy korkülönbséget.”

A fiatal házaspár tudatosan tervezi az életét, és tulajdonképpen minden készen áll a kis jövevény érkezésére. „Kertvárosban lakunk, egy szép házban. A babánknak lesz külön gyerekszobája, néhány bútort, komódot, pelenkázót már meg is vásároltunk. Csak a ruhák, cipők, rugdalózók beszerzését hagyjuk későbbre, amikor már tudjuk az újszülött nemét” – árulja el a  kismama. A baba nevéről sem döntöttek még, de mint megtudom, akár bibliai eredetű keresztnév is szóba jöhet.

Fotó: privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete