Ezotéria

Olvassa ki a jövőjét a kavicsokból, homokból: így jósolhatja meg a jövőt a strandon

A jóslás öröméről és izgalmáról akkor sem kell lemondanunk, ha éppen a strandon pihenünk. Elég néhány egyszerű eszköz a természetből, és már a jövőbe is pillanthatunk!

Meditáció a víztükörrel

A víz az egyik elem a természetben, ami jó hatással van a lelkivilágunkra. Olyannyira megnyugtató és lazító a látványa, hogy egyik pillanatról a másikra kerülhetünk egészen különleges állapotba, amelyben a fentiek üzenete is könnyebben eljut hozzánk.

Várjuk meg a naplementét, üljünk le a tóval vagy tengerrel szemben. Kényelmesen foglaljunk helyet, lazítsuk el magunkat, majd fogalmazzuk meg azt a kérdést, amire a választ várjuk. Lazítsuk el a szemünket is, egyszerűen csak bambuljunk, és igyekezzünk kitisztítani minden felesleges gondolatot a fejünkből. Figyeljünk oda a sugallatokra, a belső hangra, mert – ha felkészültünk rá –, biztosan megkapjuk a választ kérdésünkre az Univerzumtól.

Kövek, kavicsok

Válasszunk ki a parton néhány nagyon különböző formájú, színű kavicsot, majd mindegyiket személyesítsük meg. Legyen az egyikük az egészség, a másik a szerelem, a harmadik a munka, a negyedik a pénz, az ötödik a gyerekek, és így tovább, ahány téma csak eszünkbe jut. Fontos, hogy jegyezzük meg melyik kavics az élet mely területet szimbolizálja, hiszen ez a jóslás szempontjából nagyon lényeges! Amikor tiszta a vízfelület előttünk, és nem veszélyeztetjük a fürdőzőket, üljünk le a vízpartra, a hátunk mögött keverjük össze a kavicsokat, és egyenként fogjuk őket a markunba, és anélkül, hogy megnéznénk, melyik az, dobjuk a vízbe, egészen addig, míg az utolsó kavicsra nem kerül a sor. Ekkor nézzük meg, melyik életterület köve maradt meg; mostantól ott várható nagy szerencse az életünkben. Akár el is tehetjük ezt a kavicsot, hogy mindig emlékeztessen minket a szerencsénkre.

A homok titkai

A homokban ülve, ellazulva megfejthetjük tudatalattink üzenetét. Várjuk meg, míg késő délután már kevesen vannak a vízparton, és picit magunkra maradhatunk a gondolatainkkal. Gondoljuk át, melyik az a kérdés, ami a leginkább foglalkoztat minket. Vegyünk a kezünkbe egy botot, csukjuk be a szemünket, és hagyjuk, hogy a tudatalattink vezesse a kezünket. Ne gondolkodjunk, csak rajzoljunk! Végül nyissuk ki a szemünket, és nézzük meg az alkotásunkat. Ez most kicsit olyan lesz, mint a kávézaccjóslás, hiszen ezekből a formákból kell megfejtenünk, hogy mi a válasz a kérdésünkre.

Igen vagy nem?

Faágak vagy fűszálak lehetnek a segítségünkre, ha egyszerű eldöntendő kérdésre várunk választ. Vegyünk a földről egy hosszabb, vékonyabb faágat, vagy tépjünk le néhány szál füvet. Törjük, tépjük az egyik felét rövidebbre, a másikat hosszabbra, fogjuk a markunkba, és koncentráljunk a kérdésünkre, majd húzzunk ki egy faágat vagy füvet. Ha a hosszabbak közül húztunk, a válasz igen, míg ha a rövidebbek közül, akkor ezúttal nemleges választ kaptunk a fentiektől.

Fotó: Shutterstock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete