Egészség Ezotéria

Rezgésekkel üzen a testünk: mérje fel egészségi állapotát az ezotéria eszközeivel

Egészségünk megőrzéséhez elengedhetetlen a rendszeres állapotfelmérés. A legmodernebb alternatív vizsgálati módszerekkel gyorsan jutunk megbízható és pontos adatokhoz.

Rezgésekkel üzen a testünk

Szervezetünk tökéletes működésének alapját összehangolt belső rezgések képezik. Gondoljunk csak az agyunkra, amely elektromos jelekkel kommunikál a testrészeinkkel, sejtjeinkkel. Ezek a rezgések azonban nem mindig működnek tökéletesen. Ha hiba csúszik a rendszerbe, diszharmónia keletkezik, s ez általában egészségügyi gondokat von maga után.

Biorezonancia-terápia során rezgéseinket mérik be. A készülék elektródákkal csatlakozik a testünkhöz, érzékeli sejtjeink mozgásának jellegét, és képes azok rendellenességeit kimutatni, de egyes szervi problémáinkra is következtet. A gép nemcsak az állapotunkat méri fel, segítségével gyógyító terápiát is kaphatunk. A készülék képes arra, hogy épp olyan elektromos impulzusokat küldjön testünknek, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy a rezgéseink ismét összehangolt állapotba kerüljenek, és egészségesek maradhassunk.

Mi mindent képes kimutatni?
✔ Vitamin- és antioxidáns-hiányt
✔ Induló kóros folyamatokat
✔ Kialakulóban lévő vagy már kialakult szervi
megbetegedéseket
✔ Ízületi, reumatikus problémákat
✔ Emésztőrendszeri rendellenességeket
✔ Potenciazavarokat

Kész sci-fi: elektroakupunktúra

A kínai orvoslás szerint, ha egészségesek vagyunk, a csí – azaz az energia – akadálytalanul áramlik a testünkben.
A keleti tanokban az áll, hogy a betegségek az energiaáramlásban beálló zavar nyomán alakulnak ki. Egy modern számítógépes rendszer– a kéz és a lábujjainkra csatlakoztatott elektródák közbeiktatásával – épp ezt, a szervezetünkben zajló energiaáramlást méri. Az elektroakupunktúrás módszer azért különösen érdekes, mert már akkor kimutat kóros folyamatokat, amikor tüneteink még nincsenek is, és hagyományos orvosi leleteink pedig negatívak. A gép egy 100 egységre beosztott skálán külön-külön jelzi szerveink energetikai állapotát: az egészséges részek mindig ötvenet mutatnak. Gyulladt, beteg területeken csökken szöveteink ellenállása, ezeken a helyeken megváltozik az energiaáramlás, s magasabb értékeket jelenít meg a készülék.

Így pontosan be lehet mérni hova esik a gyógyulást gátló baj, amely sok esetben még hosszú ideig rejtve maradna.

Információkkal segít, mert:
✔ Feltárja a krónikus betegségek okait
✔ Korán felismeri a kóros elváltozásokat
✔ Megtalálja a rejtett gócokat a testünkben
✔ Megmutatja, mely ételek, kozmetikumok, gyógyszerek a legkedvezőbbek számunkra
✔ Kimutatja, mennyi fém és méreganyag rakó-dott le a szerveinkben

Térkép a szervezetről

A legmodernebb számítógépes rendszer az elektroszomatográf (ESG), percek alatt – vérvétel, ultrahang és röntgenvizsgálat nélkül – térképezi fel az egész testet. A készülék a tenyérre, a talpra illetve a homlokhoz rögzített elektródák segítségével működik, melyeken keresztül 1.28 V egyenáramot vezet át a testünkön. Ez a feszültség annyira kicsi, hogy
a szervezetet egyáltalán nem károsítja, a sejtek pedig gyakorlatilag meg sem érzik. A hatóidő 5 perce alatt az egyenáram segítségével körülbelül 100 féle különböző adatot közvetít a gép az orvosnak a szervezet töltéssel rendelkező részecskéiről.

„A nyert adatok birtokában komoly betegségeket előzhetünk meg, és gyorsíthatjuk a gyógyulást“ – állítja dr. Hernádi István orvos.

A vizsgálat ajánlott, ha szeretné megtudni:
✔ milyen állapotban van a vérkeringése, a szíve, az érrendszere
✔ miért vannak emésztési zavarai, hasi fájdalmai
✔ miért nem tud végre lefogyni
✔ elsavasodott-e a szervezete
✔ van-e hajlama daganatos/rákos betegségekre
✔ egyensúlyban van-e a hormonrendszere
✔ túl sok-e szervezetében a káros szabad gyök
✔ mekkorák az energiatartalékai
✔ milyen állapotban van a gerincoszlopa, van-e csontritkulása

Információmilliók egy csepp vérben!

A szokványos laboratóriumi vérvizsgálat és az élő vércsepp analízis között fontos különbség, hogy az előbbi csak a már kóros eltérést mutatja ki, az utóbbi viszont az azt megelőző állapotot is. A modern módszerrel a szakemberek képesek például arra következtetni, hogy a vizsgált személy hajlamos-e kóros sejtburjánzásra vagy más, krónikus betegségekre. Beazonosított hajlam esetén életmódunk és étkezési szokásaink megváltoztatásával, esetleg extra vitaminbevitellel elérhetjük, hogy mégse érvényesüljön a génekben kódolt betegség.

A vizsgálat során a belgyógyász egyetlen, ujjbegyből vett friss, élő vércseppet elemez ki azonnal, mikroszkóp alatt. Figyeli
a vérsejtek mozgását, életképességét, egymáshoz viszonyított elhelyezkedését és viselkedését. Az így kapott információk együttesen rajzolnak térképet a szervezet aktuális állapotáról, segítenek kialakítani a terápiát, aminek köszönhetően ismét optimális helyzet alakulhat ki testünkben.

Gyors, és pontos adatokat kaphatunk például a
✔ méreganyag-felhalmozódásról
✔ pH-eltolódásról, enzimhiányról, vitaminhiányról
✔ máj- és vesebetegségek állapotáról
✔ felborult bélflóráról, gombásodásról, szabad gyökök jelenlétéről
✔ különböző betegségekre való hajlamról

 

Foto: pexels

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete