Ezotéria

A feltétlen szeretetről szól a hét ennek a 3 csillagjegynek: horoszkóp október 8. – október 14.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III.21.–IV.20.
A szeretetteli kapcsolatok kerülnek figyelme középpontjába. A tudatalattija mélyéről is feltörhetnek régóta ott rejtőző érzelmek és fájdalmak. Ha megosztja őket a szeretteivel, az sokat segíthet a feldolgozásukban. Azt is megtapasztalhatja, hogy ha kedvesen, de eltökélten meghúzza a határait, akkor minden téren sikeresebb és hatékonyabb lehet. A többiek is látják a szilárdságát, és előszeretettel támaszkodnak önre, öntik ki a szívüket.

BIKA
IV.21.–V.20.
Nyitottabbá válik az új lehetőségekre, amelyek talán olyan irányba viszik, ahol még soha nem járt. Friss szemmel néz az ügyeire, legyen szó akár munkáról, akár magánéletről, és elengedi azokat a tárgyakat, gondolatokat, szokásokat, amelyek már nem szolgálják a fejlődését. Jó időszak ez az utazásra, de akár a nagytakarításra, az otthona felfrissítésére is. Fontos találkozásokra van kilátás, és a meglévő kapcsolatok is megerősödhetnek.

IKREK
V.21.–VI.21.
Ha megjelenik önben a késztetés, hogy változtasson az élete bizonyos területein, nézzen magába, hogy megtalálja ennek pontos okát. A lehetőségek is megérnek arra, hogy új dolgokat engedjen be az életébe: akár el is költözhet, vagy megérhet önben a munkahelyváltás gondolata. A frizurájával, öltözékével is kísérletezhet. Egyes kapcsolatai elgondolkodtatják, maradjon reális, így sokkal jobb döntéseket hozhat.

RÁK
VI.22.–VII.22.
Szerelmi és baráti kapcsolataiban megnőhet a feszültség. A szilárd partneri viszonyok kiállják a próbát, a felszínesek és mérgezőek viszont megszenvedhetik. Manipuláció helyett kommunikáljon egyenesen, de a másik fél helyzetébe is próbálja beleélni magát. Járjon nyitott szemmel, mert mind a munka, mind pedig a magánélet területén új, meglepetésként érkező lehetőségek várják. Éljen velük, és élvezze ki az új találkozásokat is!

OROSZLÁN
VII.23.–VIII.23.
Izgalmas új ismeretségeket szerezhet, és fantasztikus élményekben lehet része. A szokottnál is jobban működik az intuíciója, ezért képes gyorsan dönteni a fontos kérdésekben. Kövesse az ösztöneit, így nyitott lehet a meglepetésekre, és a felmerülő lehetőségekből is biztos kézzel választhatja ki a legjobbakat. Szánjon időt a pihenésre, az álmodozásra, a romantikára, ennek a párkapcsolata is nagy hasznát látja.

SZŰZ
VIII.24.–IX.23.
Általában nem a szabadság megszállottja, most mégis kedve támad kitörni a rutinból, és olyasmit csinálni, amit még soha nem próbált. Ez a rugalmasság és nyitottság kellemes élmények előtt nyitja ki a kaput. Ambíciója és derűlátása a csúcsra ér, de fontos, hogy reálisan szemlélje a képességeit. A tervezés, a praktikus megközelítés segít, hogy olyan új területekre is belépjen, amelyek a jövőben jövedelmezőnek bizonyulhatnak.

MÉRLEG
IX.24.–X.23.
Enyhülnek nyomasztó aggodalmai, így a munkájában és a magánéletében is könnyebben léphet a következő szintre. Bárkiben képes a lehető legjobb első benyomást kelteni. Itt az idő, hogy összeírja, mi mindent szeretne elérni a jövőben, mert ezen a héten a korábbinál is világosabban képes kifejezni a gondolatait, és másokkal tárgyalni róluk. A sikeres tanulmányokra és új hobbikra is ideális ez az időszak.

SKORPIÓ
X.24.–XI.22.
Kiélesedő hatodik érzéke megsúgja önnek, hogy hamarosan valamilyen jó dolog várja. Különleges emberekkel is összefuthat, és remek az idő arra is, hogy maga mögött hagyja idejétmúlt, vagy egyenesen káros szokásait. Könnyen tanul, most olyan dolgokat is mélyebben megérthet, amelyekről korábban csak felszínes ismeretei voltak. Találkozhat valakivel, aki egyes kérdésekben átformálja a gondolkodásmódját.

NYILAS
XI.23.–XII.21.
Töltsön elegendő időt a szeretteivel és a barátaival! Erősödik a kisugárzása, vonzónak érzi magát, és ez valóban ön köré csalogatja az embereket. A pénzügyeiben pozitív irányú változás várható, és egy vásárlásnál is jól járhat. Éles szemmel veszi észre a legapróbb részleteket is, ami sokat segít a papírmunkában és a pénzügyi tervezésben. Itt az idő új barátságok és kölcsönösen előnyös munkahelyi kapcsolatok kialakítására!

BAK
XII.22.–I.20.
Felborulhat a napi rutinja, de ne aggódjon emiatt. A váratlan hírek és találkozások izgalmas új lehetőségekhez vezethetnek. Bátran kísérletezzen még azokon a területeken is, ahol mindig a megszokott eljárásokra hagyatkozik. Minél inkább képes elhagyni a járt utat, annál eredetibb meglátásai lehetnek. Ezeket most meg kell osztania másokkal, mivel mindenkit képes meggyőzni az igazáról. Egy régi rejtély is megoldódhat.

VÍZÖNTŐ
I.21.–II.19.
Rendkívül kreatív, így valódi műalkotások is kikerülhetnek a keze alól – még akkor is, ha egyszerűen csak vacsorát készít a családnak. A külsejére is több időt, energiát fordít, mint máskor. Ha párt keres, most érkezhet az életébe egy romantikus, mély érzésű partner. De a barátaival is többet találkozik: érdeklődő személyisége ön köré vonzza a társaság tagjait. A meglévő barátságok, szerelmi kapcsolatok új szintre léphetnek.

HALAK
II.20.–III.20.
A partnerkapcsolatok régi problémái is megoldódhatnak, mivel most képes a szokottnál is nagyobb empátiával fordulni a partnere felé. Az álmaiban jelek, meglátások, olyan szempontok érkezhetnek, amelyekre ébren talán nem is gondolt volna. Mintha belelátna a többiek fejébe, így most van itt az idő, hogy szívességet, fizetésemelést kérjen, vagy elmondja másoknak az ötleteit, javaslatait. Egy örömteli új hobbit is felfedezhet.

Fotó: pexels

Címkék: