Lélek

„Tartós kapcsolatot keresek, de csak egy éjszakára!”

Mindenkinek van legalább egy olyan barátnője, aki stabil párkapcsolatot keres, de amikor jön valaki, aki partner ebben, kitalálja, mégsem erre vágyik. Vagy fordítva: hangoztatja, ő csak futó kalandot akar, majd jön a sírás, ha nem keresi többet a másik. Felmerül a kérdés: mi kell a nőnek? DE úgy igazán!
alkalmi kalandok b. molnár márk dr hevesi krisztina egyedülálló egyéjszakás kaland erkölcs férfiak futó kaland ismerkedés magány nők összecsiszolódás párkapcsolat stabil párkapcsolat szexkapcsolat szexuálpszichológus

Mindenekelőtt azt érdemes tisztázni, miért nem tudjuk, hogy mit is akarunk pontosan egy ismerkedéstől? „Nem újkeletű a mondás, azonban jól foglalja össze a férfiak örök félelmét: »Az agglegények szilárd meggyőződése, hogy a nők döntő többsége férjhez akar menni. Még ennél is szilárdabb meggyőződése, hogy a nők döntő többsége őhozzá akar férjhez menni« – ahogyan azt Deborah McKinlay szellemesen leírta. Olyan ez, mint egy játszma, ahol szegény férfinak menekülnie kéne a fehér esküvői ruha után kéjsóváran vágyakozó nők kiéhezett seregétől – magyarázza dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete