Lélek

Túlélő tippek nyári románcokhoz

Bármelyik fesztivál, nyaralás, de még egy könnyed nyáresti borozás is remek lehetőséget kínálhat az ismerkedésre. De vajon ilyenkor is meg tudjuk védeni magunkat a leégéstől?
b. molnár márk bók bosszú bosszúszex dr. hevesi kriszta flört nyári flört nyári kaland románc szenvedély szexuálpszichológus szívtipró mondatfüzér

„Társas lények vagyunk, így fontos számunkra a másokkal való kapcsolat – de emellett az is, hogy szexuális értelemben is megéljük azt, hogy kellünk valakinek – kezdi dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus. – Előfordul, hogy a szerelem hosszú ideig nem kopogtat az ajtónkon, viszont a szenvedély igen. Az, ha fejest ugrunk egy flörtbe – hacsak erős morális ellenvetéseink nincsenek –, leginkább akkor gyümölcsöző, hogyha nem álmodunk többet bele, mint amennyi. A pszichológiai atyja, Sigmund Freud híres mondása, hogy »Uraim, ne feledjék, egy szivar néha csak egy szivar« – utalva arra, hogy nem feltétlenül kell mindenféle frusztrációt és elfojtott vágyat belemagyarázni a dohányzásba. Úgyhogy, hölgyeim, ne feledjük, van úgy, hogy egy nyári kaland semmi több, mint csupán egy nyári kaland!”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete