Sztárok

Gömöri András Máté

A Ninja Warrior hétfő esti adásában Gömöri András Máté is szerepelt, és könnyűszerrel jutott tovább a novemberi középdöntőbe! Az Operettszínház sztárját egy új oldaláról ismerhettük meg.
gömöri andrás máté, magyar sztár, ninja warrior, operettszínház sztárja, polyák lilla, Tv2

Ki gondolta volna, hogy ez is megy neki?

„Gyerekkorom óta intenzíven sportolok, és a Ninja Warrior eredeti, amerikai változatát is láttam a tévében. Már akkor megfordult a fejemben, ha egyszer lesz egy ilyen ügyességi verseny Magyarországon, én is próbára teszem magam” — meséli Gömöri András Máté.

A 25 éves színész számára kapóra jött a TV2 új műsora, és mi sem volt természetesebb Máté számára, minthogy megmérettesse magát. „A felkészülési időszak hetekig tartott. Hajnal ötkor keltem, és órákon át edzettem: crossfitórákra jártam, sziklát másztam, a Városligetben egyéni akadályokat kerestem, olyan erőnléti és ügyességi feladatokat csináltam, amiknek a versenyben is nagy hasznát vettem. A felkészülésben és a motiválásban nagy segítségemre volt a kisebbik bátyám, Gergő és az egyik legjobb barátom, Dávid. Ők lelkesítettek, és mutattak meg olyan technikai fogásokat, amiket a verseny folyamán is alkalmazni tudtam. A tévéfelvételre is elkísértek, örültem a jelenlétüknek.” Máté azt meséli, a közönség biztatása a pálya mellett nagy erőt ad, de olykor ki is tudja a  versenyzőt zökkenteni.  „Egy-egy élesebb hang a tömegben, megzavarhatja a koncentrációt. Itt nem csak izomban, fejben is erősnek kell lenni. Nagyon nem mindegy, hogy milyen idegi állapotban megyünk végig a pályán. Minden lépésnek tapadni kell, és minden fogásnak szorítani.” Máté azt mondja, ő két feladatnál is azt érezte, csak a szerencsén múlott, hogy sikerült megcsinálnia. „Kész csoda, hogy a Nyárs nevű akadálynál nem estem le a magasból. Szerintem csak a szemöldököm tartott fenn, azzal kapaszkodtam meg. A másik akadály, amikor rúddal a kezemben felfelé kellett ugrálni fokról fokra, hát az sem volt egy könnyű történet” — mondja. Mátéval a középdöntőben is találkozhatunk.

„A párom, Lilla jól ismer, és tudja, milyen elszánt vagyok. Szerencsére az első perctől támogatja a részvételemet.

Nélküle nem is tudtam volna indulni a versenyben, hiszen magára vállalta, hogy reggelente intézi a gyerekek dolgait, amíg én edzésekre járok. Bebizonyítom, hogy nem primadonna vagyok, hanem bonviván a javából, olyan, aki véghezviszi, amit eltervez.” „Nem volt ellenségeskedés a versenyzők között. Amíg várakoztunk, kicseréltük a tapasztalatainkat, és felhívtuk egymás figyelmét a buktatókra. Néhány sráccal a műsor óta tartom a kapcsolatot, a bajtársiasság összekovácsolt minket.”

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete